Transparent
Inloggen
Sluiten

Eredivisie start volgend seizoen pas op 14 augustus

19 december 2019 16:02 - Supporterscollectief Nederland
Foto: Pro Shots

Eredivisie start volgend seizoen pas op 14 augustus; image source: Pro Shots

Komend seizoen zal de Eredivisie pas in het weekend van 14, 15 en 16 augustus gaan beginnen. Dat meldt Supporterscollectief Nederland. Dat is twee weken later dan dit seizoen. Mede op voorspraak van Supporterscollectief Nederland is deze wijziging gekomen, omdat veel supporters begin augustus nog op vakantie zijn. Het gevolg hiervan is wel dat in mei een week langer doorgespeeld zal worden en begin februari een extra doordeweekse speelronde zal komen.

Ook is er gesproken over voetballen in de kerstvakantie. Hier bleek echter onvoldoende draagvlak voor, onder meer omdat de clubs hechten aan een rustperiode halverwege de competitie.

Meer op Supporterscollectief Nederland




Tags

eredivisie nederland supporterscollectief draagvlak kerstvakantie rustperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Dit klinkt goed.
Nu zorgen dat we kampioen worden zodat we ook direct geplaatst zijn voor de CL en eindelijk is een jaar niet die ***** voorrondes hoeven te spelen.
Een normalen voorbereiding waarin iedereen goed uitgerust aan het seizoen kan beginnen, wat een verademing zal dat zijn.
+6/-0

 
4 jaar geleden
Heel fijn! Tadic, Huntelaar, Marin, Schuurs, Lang zijn spelers die niet gekwalificeerd zijn voor het EK of geselecteerd zullen worden. De Afrikaanse, (Zuid-)Amerikaanse spelers hebben sowieso geen toernooi. Blijft over; Blind, Veltman, Promes, van de Beek, waar die laatste waarschijnlijk verkast na dit seizoen. Dan hebben in het ergste geval alleen Promes en Blind een korte voorbereiding (finale is 12 juli, dan 3 weken vakantie, 1 week later JC schaal, 2 weken later competitie).
+3/-0

 
4 jaar geleden
NL ligt er na de 1e knock out wedstrijd uit.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Oh ja, was vergeten dat er nog play-offs zijn, thanks. Maar ook dat is nog steeds geen onbetwiste/onmisbare basisspeler.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht