Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest: 'Het was een slechte wedstrijd van ons'

18 december 2019 21:53

Sergiño Dest vond dat Ajax een slechte wedstrijd had gespeeld tegen Telstar. "Het was weer matig en dat is jammer. We moeten onze draai weer terugvinden", aldus Dest. "Het belangrijkste op dit moment is wel dat we door zijn naar de volgende ronde. Daar zijn we blij mee."

De verdediger gaf aan dat je de vermoeidheid binnen de selectie niet als excuus mag gaan gebruiken. "Uiteindelijk moeten we gewoon door. We zijn nog niet klaar en we moeten niet opgeven. Deze punten zijn belangrijk en we mogen niet afhaken, anders gaat het de verkeerde kant op", zei hij daarover. "Ik speel de wedstrijden die ik kan spelen. Ik doe gewoon mijn best en probeer het voor het team te doen. Soms lukt het niet, maar als het wel lukt, dan ben ik er."

Met twee doelpunten had de international van de Verenigde Staten een belangrijk aandeel in de overwinning. "Het waren mijn eerste doelpunten van dit seizoen. Dat doelpunt van Klaas was een beetje gestolen", zo gaf hij aan. "Ik wacht nog op mijn eerste goal in de ArenA, maar deze goals vond ik heel erg mooi."




Tags

dest arena excuus gestolen opgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht