Transparent
Inloggen
Sluiten

Perr Schuurs: 'Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je gelijk speelt'

15 december 2019 19:15

In gesprek met Fox Sports gaf Perr Schuurs aan enorm te balen van de nederlaag tegen AZ. "We hebben een aantal kansen gehad. We wisten vooraf dat AZ een heel sterke ploeg is. Als je dan niet kan winnen, moet je zorgen dat je gelijk speelt", aldus Schuurs. "Dat hebben we dan niet gedaan. Dat het dan in de laatste minuut gebeurt is extra zuur."

Het enige doelpunt viel uit een hoekschop waarbij Schuurs werd afgetroefd door Boadu. "Hij staat voor mij en kopt hem bij de eerste paal binnen", gaf hij aan. "Ik wilde voor hem komen. Ik kon er niet meer bij. Het werd voor hem dan makkelijk om binnen te koppen. Het gaat om de kleine momenten. Achteraf heb ik geen goede wedstrijd gespeeld, omdat je scherp moet zijn tot de laatste corner. Dat was ik niet."

Ajax miste tegen AZ een hoop spelers qua blessures. "We weten allemaal hoe we moeten spelen, wat we moeten doen en wat de trainer verwacht", zei hij daarover. "Natuurlijk misten we een aantal heel belangrijke spelers die elke week voor ons belangrijk zijn. Dat merkte je uiteindelijk wel, maar we hebben ontzettend veel kwaliteit. We hebben iedereen nodig en dat zag je vandaag wel. We moeten alleen niet kijken naar wie we nu missen dat we hier niet winnen. We hebben genoeg kansen gehad om het zelf af te maken. Dat hebben we niet gedaan."

De Alkmaarders zijn in de competitie op gelijke hoogte gekomen met Ajax. "Dit hoort er ook bij", aldus Schuurs. "We hebben nu twee wedstrijden op rij verloren in de competitie. We staan nog altijd bovenaan. Dat is wat we willen. We willen uiteindelijk kampioen worden en daar gaan we voor."




Tags

schuurs boadu fox zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal