Transparent
Inloggen
Sluiten

Michael van Praag: 'Ajax-supporters hebben een track record van heb ik jou daar'

12 december 2019 15:50 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Michael van Praag: "Ajax-supporters hebben een track record van heb ik jou daar"; image source: Pro Shots

Afgelopen periode was er veel te doen rondom de straf die Ajax kreeg van de UEFA dat er geen uitsupporters mee mochten naar Chelsea. De club stapte daarvoor zelfs naar het CAS. In gesprek met Voetbal International geeft Michael van Praag echter aan dat de straffen in zijn ogen wel terecht zijn. "Het is natuurlijk altijd makkelijk tegen een instantie als de UEFA aan te schoppen", aldus Van Praag. "Ik ken de dossiers. Laten we ook even eerlijk zijn: Ajax-supporters hebben een track record van heb ik jou daar."

Van Praag gaat verder: "Sorry, maar het zijn de supporters zelf die met vuurwerk gooien en die lopen te vechten. Er liepen al een paar voorwaardelijke straffen naar aanleiding van eerdere incidenten. Ja, dan houdt het een keer op."

Meer op VI.nl


Tags

praag michael track uefa cas chelsea dossiers stapte uitsupporters vuurwerk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Heb dit altijd een geweldige enge man gevonden. Schuif het dossier even naar voren van Valencia uit, ben erg benieuwd.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Nee joh, in de jaren 90 was hij een perfecte directeur. Deze man heeft toen onze club naar grote successen geleid. Maar ieder zijn mening natuurlijk ;)
+1/-0

7 maanden geleden
Van Praag is toch steeds meer verworden tot een op het pluche geilend mannetje. Misschien zou hij zich eens meer kunnen bezighouden met het niveau van het scheidrechterskorps in Europa ( heeft hij zelf geen scheidsrechtersdiploma of vergis ik mij ) vanavond zag ik ook weer een scheids met zijn assistent hopeloos in de fout gaan met een handsbal. Als je dan kijkt waarvoor Veltman een pingel tegenkrijgt en waarvoor ik afgelopen weken op Europees gebied al regelmatig hands weggewuifd heb zien worden, dan krab ik mezelf nogal eens achter de oren. Let wel scheidsrechters zijn ook maar mensen en mogen best fouten maken, maar vaak is logica ver te zoeken.
+3/-1

 
7 maanden geleden
Dat is het probleem gelijk, er is geen logica.
+2/-0

 
7 maanden geleden
De logica is VAR te zoeken....... Als die VAR alleen al bij de westrdijd Chelsea uit zijn werk had gedaan dan had je daar gewonnen en dus naar de volgende ronde geweest. Wij immers 2 punten meer en Chelsea eentje minder.
+1/-0

7 maanden geleden
Deze kontkruiper zit er alleen voor zijn eigen gewin. Loopt met alle winden mee en zal nooit echt opkomen voor wat voor probleem dan ook.
+1/-3

7 maanden geleden
De Uefa heeft een trackrecord van heb ik jou daar. Ik kots werkelijk van deze valse organisatie. En precies zoals El Nico zegt, laat dat dossier van Valencia uit dan maar eens zien. Ik ben daar geweest en er is niks gebeurd.
+3/-3

7 maanden geleden
Michaeltje toch, je hebt aan tafel ook nooit een bijster goede indruk gemaakt op mij hoor. Ik kan me al je missers nog goed heugen. Je belofte destijds om voor het 1e home ook wat bij te dragen, dat je voor een goede geluid/muziekinstallatie zou zorgen en vervolgens met een 2x5 watt stereotje met tape deck kwam aanzetten, dat was typerend voor de relatie tussen jou en de echte Ajacieden.

Moet je niet achter de geraniums zitten?
+5/-3

7 maanden geleden
Er moet een reden zijn om Michael van Praag als roeptoeter te gebruiken. Het is vrij bizar dat een prominent van onze club om deze boodschap te verkondigen. Ik weet het zeker dat de fans weleens in de fout gingen,maar dat zeg ik met klem . De fans zijn daar voor gestraft en hebben eieren voor hun geld gekozen, maar als de fans op een menselijke manier reageren, "toeteren "
bepaalde mensen van de bond < Zie je wel > Ajax is er weer bij betrokken. en het spel is weer op de wagen. "Dus welke reden heeft meneer van Praag, om de Ajax fans af te vallen.
+1/-0

7 maanden geleden
Ajax-supporters: "MvP heeft een zeikrecord van heb ik jou daar."
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.058 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone basale blank eeg fier hof illegaal illegalen inzake juh koen levensbehoeften luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden opvang overheid potter procedure rechtsbijstand regeringsbeleid renemar slavernij term toegang wijken zorg