Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We zijn erg teleurgesteld'

10 december 2019 23:19

In gesprek met Veronica gaf Dusan Tadic aan dat de uitschakeling veel pijn deed. "Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Het is zo moeilijk om nu te kunnen praten", aldus Tadic. "We hebben tien punten en liggen eruit. We zijn erg teleurgesteld."

Volgens de aanvoerder was het ook een heel rare wedstrijd. "We hadden in de eerste helft een beetje de controle, maar kregen een vreemde goal tegen", gaf hij aan. "Vanaf de zeventigste minuut hebben we niet meer gespeeld. Er waren veel incidenten en overtredingen. Erg teleurstellend."

Ajax wist uiteindelijk nauwelijks tot grote kansen te komen. "We hebben genoeg mogelijkheden gehad om ze pijn te doen, maar we hebben daar niet gebruik van gemaakt. We moeten kijken waar het mis ging", zei hij daarover.

Dat Ajax nu verder mag in de Europa League doet de aanvaller nog weinig. "Wij willen in de Champions League spelen", aldus Tadic.


Discussieer mee op de forums


Tags

tadic overtredingen uitschakeling veronica zeventigste

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez babel beek bla blind bosz dwtk eiting eredivisie fier flamengo groningen hag heyman huntelaar jong koen luigitentorioabc martinez neres overmars potter promes renemar schuurs suarez tadic traore veltman ziyech