Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We zijn erg teleurgesteld'

10 december 2019 23:19

In gesprek met Veronica gaf Dusan Tadic aan dat de uitschakeling veel pijn deed. "Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Het is zo moeilijk om nu te kunnen praten", aldus Tadic. "We hebben tien punten en liggen eruit. We zijn erg teleurgesteld."

Volgens de aanvoerder was het ook een heel rare wedstrijd. "We hadden in de eerste helft een beetje de controle, maar kregen een vreemde goal tegen", gaf hij aan. "Vanaf de zeventigste minuut hebben we niet meer gespeeld. Er waren veel incidenten en overtredingen. Erg teleurstellend."

Ajax wist uiteindelijk nauwelijks tot grote kansen te komen. "We hebben genoeg mogelijkheden gehad om ze pijn te doen, maar we hebben daar niet gebruik van gemaakt. We moeten kijken waar het mis ging", zei hij daarover.

Dat Ajax nu verder mag in de Europa League doet de aanvaller nog weinig. "Wij willen in de Champions League spelen", aldus Tadic.




Tags

tadic overtredingen veronica zeventigste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal