Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We moeten niet voor een gelijkspel gaan spelen'

9 december 2019 21:31

Ondanks dat Ajax aan een gelijkspel al voldoende heeft om door te gaan naar de knock-out fase van de Champions League wil Dusan Tadic ook tegen Valencia vol voor de winst gaan. "We hebben alles in eigen hand. Het is niet makkelijk, maar we moeten winnen", aldus Tadic in gesprek met Ajax TV. "We moeten niet voor een gelijkspel gaan spelen. Je moet altijd de mentaliteit hebben dat je wil winnen. Dat is de mentaliteit van Ajax. Dat moeten we ook gaan doen."

De aanvoerder kijkt uit naar het duel tegen de Spanjaarden. "Dit zijn wedstrijden die je altijd wil spelen. Het is mooi met onze fans in ons stadion", zo geeft hij aan. "We moeten het samen willen. De sfeer is altijd goed. We moeten onze eigen wedstrijd spelen. Valencia is een goede ploeg en we moeten hopen dat we naar de volgende ronde gaan."

Tadic kijkt met een gemengd gevoel terug naar de Europese campagne tot nu toe. "Sommige wedstrijden waren goed, sommige waren minder goed. We moeten naar de volgende ronde. Dat is ons doel", zegt hij daarover. "We willen iedereen ons voetbal laten zien. Dat is voor ons belangrijk en voor iedere Ajacied belangrijk."




Tags

tadic valencia campagne gemengd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht