Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging Ajax: Zakaria Labyad dit kalenderjaar niet meer inzetbaar

4 december 2019 14:17 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Bevestiging Ajax: Zakaria Labyad dit kalenderjaar niet meer inzetbaar; image source: Pro Shots

Via de officiële website bevestigt Ajax de berichtgeving dat Zakaria Labyad voorlopig niet meer inzetbaar is. "De knie is onderzocht en er is vooralsnog gekozen voor een behandeling van fysiotherapie en rust", zo luidt het bericht. "Meer duidelijkheid omtrent zijn situatie wordt in het nieuwe jaar verwacht. Het staat wel vast dat hij dit kalenderjaar in ieder geval niet meer inzetbaar is."

Zondagmiddag gaf Erik ten Hag op de persconferentie na het gewonnen duel tegen FC Twente al aan te verwachten dat hij ook in het nieuwe jaar een heel lange tijd niet kan beschikken over Labyad.

Meer op Ajax.nl




Tags

labyad hag twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Vage berichtgeving steeds. Je zou toch denken dat zijn kruisband beschadigd is of zelfs gescheurd als je de beelden ziet. Bovenal blijft het erg sneu voor hem. Sterkte Labyad.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Sterkte Labyad. Wel triest, die jongen is sinds zijn komst aardig wat geblesseerd geweest. Ben wel van mening dat Ajax moet doorselecteren, Labyad is behendig maar mist net dat beetje snelheid en creativiteit voor een top-buitenspeler.
+1/-0

4 jaar geleden
Sterkte. Heel jammer dat hem dit overkomt in een periode waarin hij zijn draai begon te vinden.
+1/-0

4 jaar geleden
inderdaad jammer,ik verwachtte juist dat hij beter begon te worden, maar goed ,dit kalenderjaar is niet zo lang meer en Noa heeft nu meer kansen om zich te laten ziehier ben ik ook benieuwd naar.
+1/-0

4 jaar geleden
Hij was een voorbeeldige invaller, en wist door zijn gedrag de hele selectie voor zich te winnen. IK wens hem het aller beste.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos