Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging Ajax: Zakaria Labyad dit kalenderjaar niet meer inzetbaar

4 december 2019 14:17 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Bevestiging Ajax: Zakaria Labyad dit kalenderjaar niet meer inzetbaar; image source: Pro Shots

Via de officiële website bevestigt Ajax de berichtgeving dat Zakaria Labyad voorlopig niet meer inzetbaar is. "De knie is onderzocht en er is vooralsnog gekozen voor een behandeling van fysiotherapie en rust", zo luidt het bericht. "Meer duidelijkheid omtrent zijn situatie wordt in het nieuwe jaar verwacht. Het staat wel vast dat hij dit kalenderjaar in ieder geval niet meer inzetbaar is."

Zondagmiddag gaf Erik ten Hag op de persconferentie na het gewonnen duel tegen FC Twente al aan te verwachten dat hij ook in het nieuwe jaar een heel lange tijd niet kan beschikken over Labyad.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

labyad hag twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Vage berichtgeving steeds. Je zou toch denken dat zijn kruisband beschadigd is of zelfs gescheurd als je de beelden ziet. Bovenal blijft het erg sneu voor hem. Sterkte Labyad.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Sterkte Labyad. Wel triest, die jongen is sinds zijn komst aardig wat geblesseerd geweest. Ben wel van mening dat Ajax moet doorselecteren, Labyad is behendig maar mist net dat beetje snelheid en creativiteit voor een top-buitenspeler.
+1/-0

9 maanden geleden
Sterkte. Heel jammer dat hem dit overkomt in een periode waarin hij zijn draai begon te vinden.
+1/-0

9 maanden geleden
inderdaad jammer,ik verwachtte juist dat hij beter begon te worden, maar goed ,dit kalenderjaar is niet zo lang meer en Noa heeft nu meer kansen om zich te laten ziehier ben ik ook benieuwd naar.
+1/-0

9 maanden geleden
Hij was een voorbeeldige invaller, en wist door zijn gedrag de hele selectie voor zich te winnen. IK wens hem het aller beste.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alonso antistoffen bayern blijvende blind cavani dembele donvito fier gerald gotze iniesta jeroene juventus koen laudrup luigitentorioabc overmars perse potter promes renemar robben schuurs silva suarez tadic uitstraling vanenburg ziyech