Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Edson Álvarez moet wachten op zijn kans en hem dan grijpen'

4 december 2019 09:37 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Edson Álvarez moet wachten op zijn kans en hem dan grijpen"; image source: Pro Shots

Volgens Erik ten Hag zal Edson Álvarez nog voldoende kansen krijgen bij Ajax. Dat geeft hij aan in gesprek met Voetbal International. De Mexicaan moest vorige week tegen Lille echter op de bank beginnen. "Ik zie het niet zo dat Edson voorbij is gestreefd", aldus Ten Hag. "Ik heb een aantal afwegingen gemaakt voor dit duel. Tijdens de interlandbreak kwam Edson heel laat terug en Schuurs en Martínez hebben eerder bij de start van het seizoen samengespeeld. Dat deden ze heel goed. Maar Álvarez kan dat ook, het ligt allemaal heel dicht bij elkaar."

Ten Hag gaat verder: "Dat Edson op het middenveld goed uit de voeten kan, weten we en dat hebben we tegen Lille opnieuw kunnen zien. Hij moet wachten op zijn kans en hem dan grijpen. We hebben weer gezien dat we niet één elftal hebben, maar een grote kleedkamer met jongens met wie we variabel kunnen spelen. We kunnen daardoor per wedstrijd bekijken wie we inzetten en we kunnen daardoor ook tegenslagen als blessures en schorsingen opvangen."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

hag alvarez lille martinez schuurs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik ben nog niet zo overtuigd eigenlijk. Maar goed zit nog maar net bij Ajax. Lekker de tijd gunnen.
+1/-0

9 maanden geleden
Het seizoen is nog lang. Er komen nog genoeg wedstrijden om het te laten zien. Beker, competitie, champions league. Blessures, schorsingen. Dat is momenteel het voordeel van AJAX. Een brede selectie.
+1/-0

9 maanden geleden
Deze jongen komt er wel. Maar het basisniveau is gewoon hoog om er zomaar even in te komen. En daar ben ik blij mee.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik ben blij met Alvarez; heeft zeker momenten het al laten zien o.a. met twee belangrijke goals. Zeker een versterking. Vond hem goed invallen tegen Lille.
+3/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.048 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony blind cassierra ejuke enz fier fractie heerenveen jong koen luigitentorioabc magallan marin martinez nederland onana overmars potter promes rcv renemar sanchez schuurs silva slagingspercentage tadic tagliafico veltman ziyech