Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'Dit is een jongensdroom'

1 december 2019 14:51

In gesprek met Fox Sports gaf Noa Lang aan dat het voor hem een jongensdroom was. "Ik heb natuurlijk lang moeten wachten en geduld moeten hebben. Dat ik dan zo mijn basisdebuut mag maken is heel erg mooi", aldus Lang.

Ajax "We moesten gewoon doorgaan. De knop moest om. We moesten gewoon scherp blijven. Ik begon ook heel zwak aan de wedstrijd. Ik had ook een rol bij de tweede tegentreffer", zo gaf hij aan. "Maar je moet gewoon je koppie erbij houden. Dat je dan die 2-1 maakt is goed voor jezelf en voor het team. Dan kom je beter in de wedstrijd. Dat hebben we in de tweede helft ook laten zien."

De wedstrijdbal had de aanvaller al in de kleedkamer liggen. "Ik heb van iedereen een handtekening gekregen", zei hij daarover. "De scheidsrechter wilde hem eerst niet geven. Hij wilde weten waarom ik de bal wilde hebben. Omdat ik drie keer gescoord heb, zei ik. Dat was wel grappig. Ik weet niet of hij serieus was en hij echt niet scherp was. Maar nu heb ik hem wel."

Lang had veel last van kramp toen hij gewisseld werd. "Ik had kramp in allebei mijn kuiten en ook in mijn liezen. Ik heb al een tijdje geen negentig minuten gespeeld, dus dat ga je wel voelen na een minuut of zeventig", gaf hij aan.


Tags

jongensdroom kramp basisdebuut fox grappig knop kuiten liezen wedstrijdbal zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.011 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez anthony athony barcelona boer donvito eredivisie fier gecharmeerd hag huntelaar koen kruizen kudus labyad marin martinez neres ofwel overmars post potter promes renemar rkc schuurs suarez tadic veerman veltman