Transparent
Inloggen
Sluiten

Nipte overwinning voor Jong Ajax op bezoek bij Telstar

29 november 2019 21:51
Foto: Pro Shots

Nipte overwinning voor Jong Ajax op bezoek bij Telstar; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft zich vrijdagavond in de top van de Keuken Kampioen Divisie weten te houden. Op bezoek bij Telstar werd met 2-3 gewonnen.Dankzij een treffer van Jasper ter Heide stond de ploeg bij rust al met 0-1 voor, terwijl het duel beslist leek na een benutte strafschop van Carel Eiting en een treffer van Jurgen Ekkelenkamp.

Telstar wist in de slotfase echter in een tijdsbestek van twee minuten twee doelpunten te maken, waardoor de spanning weer terugkeerde. Gescoord werd er echter niet meer, zodat de ploeg van Mitchell van der Gaag op de derde plaats in de Keuken Kampioen Divisie blijft staan.

In de tweede periode bezet de ploeg de vierde plaats. Met nog één wedstrijd te gaan en een achterstand van drie punten op FC Volendam is de kans echter klein dat Jong Ajax de tweede periode nog in de wacht kan slepen. Maandag 9 december speelt de ploeg opnieuw. Roda JC is dan in Amsterdam de tegenstander.




Tags

jong eiting ekkelenkamp heide roda volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nog altijd de meeste scorende ploeg in de KKD.
+1/-0

4 jaar geleden
Bande hele wedstrijd niet gespeeld. Verbaasd me.
Nog iets, Pieri, ok dat men hem dan koopt maar laat de guy nog een jaar Heerenveen spelen? Nu speelt hij zo een jaar eerste divisie terwijl hij beter wordt in de eredivisie.

Vreemde gang van zaken.

Bande, Pieri, Marin, Mangalan - het ziet er bij de meeste uit als einde oefening.

Maar goed, het level van Ajax is ook onwijs hoog, alleen de best van de best kan het aan. Mooi dat Martinez meteen er zo staat.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Het is heel simpel.
Nu kunnen ze onder toezicht van Ajax direct beter worden en de top bereiken..
Kijk naar schuurs, nog steeds niet 100% zuiver maar al zoveel beter dan vorig jaar. Sommige hebben dat nodig, persoonlijke begeleiding!

Om Marin af te schrijven omdat hij nu niet speelt en Bande na een zware blessure is een beetje kort door de bocht..
+1/-0

4 jaar geleden
De spelers van Ajax maken te veel gekke capriolen met de bal in het veld, en worden ze geselecteerd voor het eerste dan is het afgelopen. Een groot voorbeeld was Onana, wat die voor fratsen uithaalden was niet normaal. Dus mijn mening is blijf maar lekker rommelen . Ik kijk altijd met gefronste wenkbrauwen, maar met plezier naar jong Ajax.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal