Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in november met trein naar Lille

25 november 2019 13:37

Ajax zal voor de uitwedstrijd tegen Lille met de trein naar Frankrijk reizen. Dat meldt de NS. Door een samenwerking van NS met Eurostar kan de ploeg eind november van Erik ten Hag in ruim tweeënhalf uur in Lille arriveren. Ajax heeft na de loting voor de groepsfase van de Champions League het initiatief genomen om met de NS te kijken naar de mogelijkhend om met de trein naar Frankrijk te reizen.

Algemeen directeur Edwin van der Sar wil de NS en Eurostar complimenteren dat de treinreis wordt mogelijk gemaakt. "We leven in een klimaatbewuste tijd en wij willen als club graag een goed voorbeeld geven. Lille leent zich qua ligging uitstekend voor een treinreis, vandaar dat wij met dit idee bij de NS hebben aangeklopt", aldus Van der Sar. "Voor Erik ten Hag en zijn mannen lijkt dit ons een efficiëntere en minder vermoeiende reis. Want de prestatie die Ajax in Lille moet leveren staat natuurlijk voorop."




Tags

lille trein eurostar frankrijk hag sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal