Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Het is fantastisch om met deze spelers te mogen werken'

23 november 2019 22:31

Erik ten Hag gaf in gesprek met Fox Sports aan al verwacht te hebben dat Heracles veel druk zou gaan zetten. "Daar hebben we ook op in gespeeld, maar we hadden het wel anders verwacht. Ze deden het nu met drie spitsen", aldus Ten Hag. "Wij hoeven daar niet nerveus van te worden. Wij weten de oplossingen. We deden dat niet altijd goed, maar de keren dat we dat wel deden, lagen er zeeën van ruimtes en worden ze heel kwetsbaar."

De trainer van Ajax kreeg de vraag wat hij nou het mooiste doelpunt vond, maar hij kon moeilijk kiezen. "We trainen hier veel op en dan is het fantastisch dat het zo uitkomt", zo gaf hij aan. "We hebben er een paar die hem zo kunnen geven, maar er moet ook op gelopen worden. Dat betekent vaak dat je voor niks loopt, maar als de juiste afstemming er wel is tussen passer en ontvanger heb je geweldige goals."

Ten Hag vindt het een genot om met deze spelers te kunnen werken. "Het is niet iedereen gegeven. Het is een gave. Het is fantastisch om met deze spelers te mogen werken. Het is genieten", zei hij daarover. "Je kan het wel bedenken, maar ze moeten het ook kunnen uitvoeren. Deze spelers hebben de skills om dat te kunnen doen."




Tags

hag afstemming fox genot heracles kwetsbaar ontvanger passer skills zeeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht