Transparent
Inloggen
Sluiten

Quincy Promes met Oranje veel te sterk voor Estland

19 november 2019 22:33
Foto: Pro Shots

Quincy Promes met Oranje veel te sterk voor Estland; image source: Pro Shots

Oranje heeft dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA met grote cijfers gewonnen van Estland. Nederland was met 5-0 veel te sterk. In tegenstelling tot afgelopen zaterdag was Quincy Promes nu de enige Ajacied die in de basis begon. Hij werd bovendien als rechtsback opgesteld, waar hij vorig seizoen bij Sevilla ook meerdere keren speelde. Met een assist bij de openingstreffer was hij wederom belangrijk.




Tags

estland oranje promes arena nederland sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wedstrijd had niet veel om het lijf. Zeer zwak Estland. 5 mooie doelpunten. Vooral de invalbeurt van Boadu was meer dan goed.
Die speler zou niet mistaan bij Ajax. Van Aanholt mag nog wel wat oefenen op voorzetten en schoten zeg pff. Goed op naar het weekend en de hervatting van de eredivisie en volgende week de belangrijke wedstrijd tegen de Fransen. Ik heb er zin in.
+1/-0

4 jaar geleden
Eindelijk die troep weer voorbij en kunnen we dan eindelijk gewoon weer naar het voetbal van onze club gaan?
+3/-1

4 jaar geleden
Hoop dat iedereen blessurevrij terugkomt. Ben blij dat die interlands zijn afgelopen heb echt 0,0 met het NL Elftal blij dat het voorbij is.
+1/-0

4 jaar geleden
Lekker rust voor onze jongens. Goed voor de komende weken .
+1/-0

4 jaar geleden
In de winterstop op Stengs bieden, desnoods voor een paar miljoen te veel ophalen als die jongen ook wil. Die is toe aan CL niveau en je verzwakt de directe concurrent voor de tweede seizoenshelft.
+1/-0

4 jaar geleden
Quincy Promes is mij toch wel erg meegevallen bij Ajax. Had in het begin toch wel mijn twijfels of hij bij Ajax zou slagen.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht