Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Edwin van der Sar verlengt contract bij Ajax tot 2023

15 november 2019 14:16 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Edwin van der Sar verlengt contract bij Ajax tot 2023; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Ajax bevestigd dat Edwin van der Sar zijn contract bij Ajax gaat verlengen. De Raad van Commissarissen is voornemens om het contract van de algemeen directeur te verlengen tot november 2023. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal Van der Sar herbenoemd worden voor de komende jaren.

Volgens president-commissaris Leen Meijaard heeft Van der Sar een belangrijke rol gespeeld in het succes van de club in de afgelopen jaren. "Om dit succes te bestendigen willen wij zijn contract graag verlengen. In gesprekken die wij met hem voerden bleek dat ook hij graag door wilde bij Ajax", aldus Meijaard. "Hij vertegenwoordigt Ajax zowel in binnen- als buitenland op excellente wijze. Onder zijn leiding kan Ajax nog verdere stappen maken, daar zijn wij van overtuigd."

Van der Sar heeft zelf het gevoel dat hij nog niet klaar is bij Ajax. "Dus ik ben blij met het vertrouwen. Ons gezamenlijke doel is om met Ajax 1 structureel aan te haken bij de Europese top", zo geeft hij aan. "Daar hoort een gezonde bedrijfsvoering bij, die gericht is op nationale en internationale groei en vanuit de waarden die bij Ajax horen. Dat is ambitieus en daar hou ik van. Samen met de rest van het directieteam ga ik graag door om dat als geheel voor elkaar te krijgen. We zijn weliswaar goed op weg, maar we zijn er nog niet."

Meer op Ajax.nl




Tags

sar meijaard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mooi, nu overmars nog en wellicht ten hag nog een jaartje behouden
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal