Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax met ruime cijfers te sterk voor Willem II in besloten oefenduel

13 november 2019 16:41 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax met ruime cijfers te sterk voor Willem II in besloten oefenduel; image source: Pro Shots

Ajax heeft woensdagmiddag uitgehaald in een besloten oefenwedstrijd tegen Willem II. Dat meldt de club via de officiële website. Op Sportpark de Toekomst werden de Tilburgers met liefst 6-1 verslagen. Siem de Jong maakte drie doelpunten, terwijl ook Zakaria Labyad, Hassane Bandé en Damjan Dostanic wisten te scoren. Willem II wist via een strafschop te scoren.

Onder meer Klaas Jan Huntelaar, Hassane Bandé, Carel Eiting, Bruno Varela en Kik Pierie kregen speeltijd van Erik ten Hag.

Meer op Ajax.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

bande bruno damjan dostanic eiting hag huntelaar jong kik labyad pierie tilburgers varela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Kan PSV nog wat van leren.
+4/-0

4 weken geleden
Hoop dat veel clubs dit nieuwsbericht lezen en neemt eentje (graag een buitenlandse club) de Jong komende winter over voor een bescheiden bedrag. Die jongen zit naar mijn mening alleen maar de doorgroeimogelijkheden van jong talent in de weg! Nee, ik ben niet vergeten dat hij ons geholpen heeft aan een derde ster, maar het voetbal van Ajax is de laatste jaren naar een hoger niveau gegroeid en dat is bij Siem de Jong niet het geval. Wel een sympathieke knul!
+2/-1

4 weken geleden
Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar Bande. Is dat nou wat of niet?
+2/-0

 
4 weken geleden
Ja, maar begint nu pas echt weer wat minuten te maken. Heeft letterlijk 1,5 jaar niet kunnen spelen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ja ik ook. Hoop dat die gast het goed gaat doen.
+1/-0

4 weken geleden
Siem kan zeker nog vlammen, we gaan dat nog meemaken, echt!
+3/-3

4 weken geleden
Siem, Labyad, Bande etc achter de hand hebben kan geen kwaad. Zeker niet omdat het seizoen nog erg lang kan worden en je ziet al wat er bij PSV gebeurd bij een paar blessures en schorsingen.

Overigens wie had ooit gedacht dat Labyad tegen Utrecht zou spelen en dit goed invulde. Siem de Jong is iemand met veel ervaring en stel dat iemand geblesseerd raakt kan hij zo in een goed lopen team van waarde zijn. Ik zeg, gewoon erbij houden en beker wedstrijden en soms laten invallen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

balverlies behoorlijke blind bommel brasil chelsea dest dood emmen fier fijntjes film hag handelingssnelheid koen lille luigitentorioabc nahoj nous opbouwen promes renemar rhijn roytje schuurs tete treuzelt veltman verbazingwekkend ziyech