Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Er zit nog veel meer in bij Quincy Promes'

12 november 2019 13:16 - NRC.nl
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Er zit nog veel meer in bij Quincy Promes"; image source: Pro Shots

In gesprek met het NRC is Erik ten Hag lovend over Quincy Promes. "Ik kan nu achteraf heel makkelijk zeggen dat ik het geloof altijd heb gehad", aldus Ten Hag. "Quincy heeft zo’n ontzettende eerzucht en in de eindfase van het spel heeft-ie zo’n gave, het overzicht en vermogen om die goal te maken, of de beslissende bal te geven, of de voorassist."

Ten Hag gaat verder: "En hij is tactisch geslepen, rijp in alle opzichten van het spel. Maar ik hoop dat hij nog steeds op de weg naar boven zit. Er zit nog veel meer in.

Na een ietwat moeizaam begin is de aanvaller helemaal los. Na 18 wedstrijden staat de teller inmiddels op 11 doelpunten en 4 assists.

Meer op NRC.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

hag promes nrc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Top aankoop!
+2/-0

8 maanden geleden
Heerlijk jochie met geweldige drive. Ik weet dat het bij aankoop tussen Bergwijn en Quincy ging, tot nu toe zeer content.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Vraag mij af of Ajax echt serieus was voor Bergwijn, ik denk het niet. Puur om de prijs op te drijven.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Bergwijn kan altijd nog gehaald worden. Al zou ik eerder Mahlen gaan halen als er volgend seizoen wat guys vertrekken. Mahlen, Stengs, Suarez bv.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ik zou alleen Boadu halen en/of Suárez. Malen staat op 9 goals waarvan 5 in 1 potje. Niet in investeren.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.056 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone beperking bevolkingsgroepen blank eeg europeaan fier ghana hof illegaal illegalen inzake jongeren juh koen luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks ontkerkelijking opvang overheid potter renemar slaven slavernij term verdrag vluchtelingen wijken