Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis veel te sterk voor Den Bosch

8 november 2019 21:51
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis veel te sterk voor Den Bosch; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft vrijdagavond op Sportpark de Toekomst met ruime cijfers weten te winnen van FC Den Bosch. De ploeg van Mitchell van der Gaag was met 5-1 veel te sterk voor de Brabanders. Jurgen Ekkelenkamp en Lassina Traore wisten beiden twee keer te scoren, terwijl ook Nikolas Kühn op het scoreformulier kwam te staan.

Door de zege is Jong Ajax nu gestegen naar de derde plaats. Het heeft nu NAC Breda ingehaald, dat verloor op bezoek bij Almere City. Koplopers Cambuur en De Graafschap hebben vier punten meer. NAC is bovendien ook de volgende tegenstander van Jong Ajax. Dat duel staat op vrijdag 22 november op het programma in Breda. In verband met de interlandperiode komt de ploeg komende week niet in actie.




Tags

jong nac cambuur ekkelenkamp graafschap koplopers kuhn nikolas scoreformulier traore

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Fantastisch resultaat weer. Uiteraard zullen er weer spelers door geschoven worden anders zit er toch weer een kampioenschap in het vat.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Zo moet het ook, helaas voor Jong Ajax
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos