Transparent
Inloggen
Sluiten

Rafael van der Vaart: 'Ajax is wel echt goed geworden hè?'

8 november 2019 09:20 - Radio Veronica
Foto: Pro Shots

Rafael van der Vaart: "Ajax is wel echt goed geworden hè?"; image source: Pro Shots

In het radioprogramma Veronica Inside toonde oud-Ajacied Rafael van der Vaart zich donderdagmiddag lovend over de club waar hij zijn gehele opleiding genoot. "Ajax is wel echt goed geworden hè?", zei hij desgevraagd naar de wedstrijd tegen Chelsea, "Zo'n Ziyech, dat is toch genieten."

Net als veel andere mensen kon Rafael van der Vaart zich moeilijk iets voorstellen bij de twee rode kaarten. "Heb jij ooit zoiets gezien? Twee rode kaarten zo kort achter elkaar. Ik zal je vertellen dat ik het niet eens doorhad, Estevana attendeerde er mij op. Ik kon het gewoon niet geloven, had niets door." Via zijn vriendin kreeg de ex-speler van ondermeer Ajax, HSV en Real Madrid door dat er een overtreding op Daley Blind was gemaakt. "Kun je toch zien dat zij jonger is, een stuk scherper."

Gevraagd naar het komende duel met FC Utrecht maakt Rafael van der Vaart zich ondanks het weggeven van een 1-4 voorsprong weinig zorgen. "Je moet goed beginnen tegen ze, haha wat een cliché weer, maar het is wel zo. Utrecht heeft best een goed team met allemaal spelers die net de top niet hebben gehaald maar Ajax wint dit gewoon met 3-1."
Discussieer mee op de forums


Tags

rafael vaart utrecht attendeerde blind chelsea cliche doorhad estevana hsv jonger madrid scherper veronica ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal eens met vd Vaart. Ook wat betreft Utrecht. Ten Hag moet gewoon weer starten met dezelfde 11 als dinsdag. Promes, Neres,Tadic en Ziyech zijn in bloedvorm. Vr Beek begint ook zijn niveau weer te halen. Als er iemand gebrand is om zondag vol gas te geven is het Ajax wel, dat kan toch niet anders??
Utrecht is in vorm en een voetballende ploeg. Vooral dat laatse is in ons voordeel!
+1/-0

 
nieuws-redacteur 1 jaar geleden (gewijzigd)
Utrecht is voorin wel link met de snelheid die ze hebben. Dit is wel een tegenstander waar tegen Ajax zich niet teveel slordig balverlies kan veroorloven in de opbouw.
Van der Vaart: geweldige gast.
+1/-0

 
De grote 5. Tadic, Neres, Promes, Ziyech en van de Beek.
Zoveel scorendvermogen, zoveel diepgang, zoveel combinatie, technisch allemaal zo goed, tussen de linies, iedereen die elkaars positie over kan nemen.
Als ze alle 5 op het veld staan is dit voor geen enkele ploeg in Nederland te verdedigen en maar voor een paar in Europa.
Utrecht zal misschien best een goaltje maken maar Ajax maakt er gegarandeerd weer 3 of 4.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Leuk gesteld hoor "de grote 5" maar waar staat de ongelofelijk geweldige Blind dan?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Tsja...Bloedvorm..?
Neres doet niet mee, Promes begint zijn niveau te halen , Tadic is niet in de vorm van vorig jaar en Ziyech is van buitengewone klasse.. Maar alsnog moet je van Utrecht kunnen winnen..!
+1/-0

 
nieuws-redacteur 1 jaar geleden
Neres heeft diepte en daar heeft Ajax er niet veel van. Daarom mis je hem behoorlijk, zeker in moeilijkere wedstrijden. Bovendien was hij net weer in vorm.
+1/-0

1 jaar geleden
Neres mis je.
Dat is heel jammer vooral voor de Champions Leags wedstrijden heb je zijn extra klasse juist dan nodig om de verzwakte verdediging te ontlasten.
+1/-0Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basten blind bloed boer counters duitsland dumfries fier frankrijk gravenberch griekenland ijsland ingeslepen jong koeman koen malen marwijk nederland oekraine oostenrijk oranje pit portugal schipahoy schotland spelbos spelersmateriaal spurs timber