Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Ik ben blij om voor Ajax te spelen en blij om te spelen voor zo'n grote club'

6 november 2019 15:50 - BBC
Foto: Pro Shots

André Onana: "Ik ben blij om voor Ajax te spelen en blij om te spelen voor zo"n grote club"; image source: Pro Shots

André Onana staat open voor een transfer naar de Premier League in de toekomst. Dat geeft de doelman aan in gesprek met de BBC. "Het is een goede competitie en iedereen wil hier spelen, maar je moet wel de kans daarvoor krijgen", aldus Onana. "Niet iedereen komt in de Premier League, dus we zullen zien. Nu ben ik bij Ajax en ben ik blij dat ik de eerste keeper ben."

De Kameroense keeper beseft wel dat hij niet altijd bij Ajax zal blijven spelen. "Het is belangrijk voor mij om verder te gaan. Ik zal hier niet altijd blijven, maar voor nu ben ik gefocust. Laten we dat zo houden", zo geeft hij aan. "Ik ben blij om voor Ajax te spelen. Ik ben blij om te spelen voor zo'n grote club, maar laten we zien wat er gebeurt na dit seizoen."

Meer op BBC


Discussieer mee op de forums


Tags

onana bbc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Als die Kepa 80 miljoen waard is, is Onana minimaal 100 miljoen waard.
+3/-0

11 maanden geleden
Ik heb het gevoel dat Onana perfect tot zijn recht komt bij Ajax, dat hij happy is bij de groep en in Amsterdam, en dat hij wellicht minder tot zijn recht gaat komen elders...
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ik weet t wel zeker !! Voor Ziyech trouwens ook!!!
+2/-0

 
11 maanden geleden
Een of andere miljonair moet gewoon even een mooi stel miljoenen ophoesten, zodat we die twee kunnen houden...
+1/-0

11 maanden geleden
Dit is gewoon de beste keeper ter wereld. Hier moet Ajax gewoon de Ligt en de Jong bedragen voor vragen. Is de beste keeper van Ajax de afgelopen 40 jaar en zo compleet. Beter dan vd Sar e.d. Hoop echt dat die blijft maar vrees van niet.
+1/-0

11 maanden geleden
En ik ben blij dat jij bij ons keept Onana. Wat een wereldreddingen heb ik al gezien van je. Gisteren ook weer. Man man man.
+1/-0

11 maanden geleden
Deze kanjer zal niet te houden zijn waarschijnlijk. Het maximaal mogelijke zien te vangen en dan snel Bizot halen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Bizot is zeker geen rare keeper, maar als vervanger voor Onana? Ik denk dat we wel wat beters kunnen en moeten vinden. We gaan er sowieso op achteruit als Onana vertrekt, daar heb ik me dan wel bij neergelegd. Onana is namelijk een wereldkeeper.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Ehm. Bizot is uit de jeugdopleiding hè.
+1/-0

11 maanden geleden
Onana is een LOT uit de loterij.
Met zo'n keeper ben je meer waard als welke speler dan ook in je elftal als je niet structureel bij de topclubs van de wereld kunt horen. Dan bedoel ik de top 5 van de wereld.
+1/-0

11 maanden geleden
Onana is een goede keeper met zijn eigenaardigheden die soms veel ste ver gaan dan heb ik het over tijd rekken.Onana steekt de lof trompet af jegens Ajax dat hij een absolute topper vindt Maar Onana is al heel lang bezig om te vertrekken naar een absolute topclub. Onana en Ajax zullen spoedig uit elkaar gaan en de sportieve winnaar is de penningmeester van Ajax. Het moraal van dit verhaal dat het niet meer over de keeper gaat maar over geld.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.014 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aanscherpen alvarez barcelona bayern belasting boer bsn corona credit dest duim duitsland fier heropvoedingskampen heyman jong knvb koen macht moedwillig negeren noteren oranje overtreders potter promes robbertb rodytur trump verstaan