Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'De VAR en de scheidsrechter hebben gefaald'

6 november 2019 00:37

Daley Blind kon in gesprek met De Telegraaf maar moeilijk bevatten wat er gebeurd was. "Deze wedstrijd komt zeker in mijn topdrie van meest krankzinnige wedstrijden. Ik was vol ongeloof en ben dat eigenlijk nog steeds", aldus een woedende Blind. "Ik heb de beelden bekeken en het lijkt me duidelijk dat er voor mijn gele kaart een overtreding op mij werd gemaakt. Hij nam mij mee in zijn val, opzet of niet. Daardoor kwam ik te laat."

Ook de gele kaart voor Joël Veltman en de strafschop die daarop volgde waren volgens Blind onterecht. "Met elf man hadden we de 2-4 uitgespeeld. We waren niet in paniek, er was niets aan de hand", zo gaf hij aan. "Maar de VAR en de scheidsrechter hebben gefaald. Dat was thuis niet anders."

Tot aan de dubbele rode kaart speelde Ajax een uitstekende wedstrijd. "4-1 voorstaan bij Chelsea doen niet veel ploegen. We hebben van achteruit opgebouwd, risico genomen en kwamen zo aan voetballen toe. Op alle vlakken waren we scherp. Dan is het nóg pijnlijker als je zo twee punten verspeeld", zei hij daarover. "De ballen vlogen net naast, Edson scoorde nog bijna de 4-5 en André hield ons op de been. Joël en ik zijn iedereen om de nek gevlogen. Complimenten dat ze het gelijkspel er nog uit hebben gesleept."


Discussieer mee op de forums


Tags

blind gefaald var achteruit been bevatten chelsea gesleept gevlogen krankzinnige ongeloof paniek telegraaf topdrie val veltman verspeeld vlogen voorstaan

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag heracles isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech