Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'In twee wedstrijden Chelsea zijn een aantal beslissingen genomen die niet correct zijn'

5 november 2019 23:51

In gesprek met Veronica was ook Erik ten Hag woedend over de arbitrage. "Twee wedstrijden tegen Chelsea en een aantal beslissingen waar je over kan twijfelen. Dan sta je hier maar met één punt, maar dat had heel anders kunnen zijn", aldus Ten Hag. "In twee wedstrijden Chelsea zijn een aantal beslissingen genomen die niet correct zijn. Er werd een overtreding gemaakt op Daley Blind. Hij werd getackeld en vervolgens maakt hij een overtreding. Dit ene moment zet de hele wedstrijd op zijn kop. Als je een VAR hebt, kun je dit tot deze beslissing komen. Twee rode kaarten en een penalty. Dit is waanzinnig."

De tweede gele kaart voor Veltman was voor Ten Hag ook belachelijk. "Hij kan zijn hand er niet afhaken", zo gaf hij aan. "Ik weet niet eens of het volgens de regels wel een penalty is, maar dit is geen gele kaart."

Ten Hag is zeer trots op zijn spelers. "Dit scenario kun je vooraf niet bedenken. We hebben een fantastische wedstrijd gespeeld. Dat maakt dit zo jammer", zo gaf hij aan. "Tot aan de 4-2 was het zelfs een geweldige wedstrijd en hebben we mooie goals gemaakt. Tactisch was het uitstekend. Uiteindelijk hebben we ook met negen man uitstekend gespeeld. We hebben nog aangevallen en kregen met Álvarez en Mazraoui kansen. Ik ben geweldig trots op deze ploeg."


Discussieer mee op de forums


Tags

hag chelsea aangevallen afhaken alvarez arbitrage blind getackeld mazraoui var veltman veronica waanzinnig

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag heracles isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech