Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman: 'Dit is een schande'

5 november 2019 23:34

Ook Joël Veltman was in gesprek met Veronica totaal niet te spreken over het optreden van de scheidsrechter. "Ik had mijn handen gewoon netjes langs mijn lichaam", aldus Veltman. "Volgens mij is het ook zo dat een penalty wel genoeg is. Dan hoef je geen gele kaart te geven. Dit is een schande."

De verdediger wilde wel benadrukken dat hij het ook geen strafschop vond. "Nee, want ik hou mijn handen naast mijn lichaam", zo gaf hij aan. "Maar áls hij dan een penalty geeft, wat ik helemaal niet begrijp, is het zeker geen geel."

Veltman is uiteindelijk wel trots op zijn ploeggenoten die tot het einde vochten voor een punt. "Met negen man werd het lastig. Ze hebben het uitstekend gedaan en gevochten als leeuwen. Toch nog een puntje", zei hij daarover. "De poule ligt nu helemaal open met drie clubs op zeven punten. Complimenten aan de gasten, maar wij zijn honderd procent genaaid."


Discussieer mee op de forums


Tags

veltman schande gevochten leeuwen poule puntje veronica vochten

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag heracles isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech