Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax onderuit in eigen huis tegen Volendam

4 november 2019 21:49
Foto: Pro Shots

Jong Ajax onderuit in eigen huis tegen Volendam; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond de kans laten liggen om zich nadrukkelijk te mengen aan de top van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Mitchell van der Gaag ging op Sportpark de Toekomst met 1-3 onderuit tegen FC Volendam. Nadat beide ploegen voor rust niet scoorden, kwam Volendam na rust binnen een kwartier twee keer tot scoren na twee keer zwak ingrijpen van doelman Dominik Kotarski. Ryan Gravenberch wist een kwartier voor tijd op schitterende wijze voor de aansluitingstreffer te zorgen, maar in blessuretijd wist Volendam voor de 1-3 eindstand te zorgen.




Tags

volendam jong gravenberch kotarski

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Het resultaat is niet belangrijk. Wat wel en veel belangrijker is dat ik Bandé en Eiting voorbij zag komen!

Dat ze weer voetballen en de blessures
dus achter zich hebben gelaten stemt mij erg tevreden!

Laat het maar zien jongens!

:-)
+2/-0

4 jaar geleden
Jong Ajax is puur bezig om spelers individueel op te leiden, uitslagen doen er weinig toe. Wel leuk voor Wim Jonk dat hij Volendam aan het voetballen heeft gekregen. Heeft het lastig gehad de laatste maanden, even doorbijten. Jonk zou ik toch echt wel graag terug bij Ajax zien.
+2/-0

4 jaar geleden
Als een Ajax fan van mening is dat er bij Jong Ajax niet gewonnen hoeft te worden slaat hij de plank mis. Juist de opleiding is op het winnen gericht en vooral op zijn Ajax stijl.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal