Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag belangrijkste kandidaat bij Bayern, tussentijds vertrek lijkt uitgesloten'

4 november 2019 11:24 - Sky Sport
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag belangrijkste kandidaat bij Bayern, tussentijds vertrek lijkt uitgesloten"; image source: Pro Shots

Volgens Sky Sport is Erik ten Hag voor Bayern München de belangrijkste kandidaat om de nieuwe trainer te worden. De Duitse recordkampioen ontsloeg zondag Niko Kovac en ziet in Ten Hag de ideale opvolger. Volgens verslaggever Marc Behrenbeck zou er zelfs al contact zijn geweest met Ten Hag. De kans lijkt echter zeer klein dat Ajax Ten Hag tijdens dit seizoen wil laten vertrekken. Een vertrek komende zomer zou geen problemen opleveren, waardoor Bayern de rest van het seizoen met een interim-trainer voor de groep zou moeten staan.

Meer op Sky Sport




Tags

hag bayern behrenbeck kovac niko ontsloeg sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Absoluut onbespreekbaar om ten Hag nu te laten gaan.
Het is Bayern die zonder trainer en zullen zij dus een interim coach het seizoen af moeten maken en niet Ajax.
+1/-0

4 jaar geleden
Niet laten gaan pas naar afloop competitie
+1/-0

4 jaar geleden
Moest opeens weer denken aan Ten Cate die niet wist hoe snel hij moest vertrekken voor een baantje als ballenraper bij Chelsea...
+3/-0

4 jaar geleden
Ten Hag gaat niet weg. Ajax laat hem niet gaan en Ten Hag zal het seizoen af willen maken. Misschien nog niet eens zo gek als Ten Hag aan het einde van het seizoen weg gaat. Dan zullen ook veel spelers hoogstwaarschijnlijk vertrekken van het succesvolle vorige seizoen. Overmars en het scoutingsapparaat zijn dan hopelijk nog de sterkhouders.
+1/-0

4 jaar geleden
Zelfs de bakker om de hoek kan met dit team de dubbel pakken. Ten Hag prima man maar niet onmisbaar voor dit Ajax. Mooiste zou zijn als hij de zomer gaat. Kan hij ook mooi meeliften op het succes van Ajax is hem gegund.
+1/-0

4 jaar geleden
El Nico, ik vind met de opmerking dat de bakker om de hoek wel even de dubbel pakt erg kort door de bocht. Je doet daar Erik flink mee tekort, hij heeft een brede kennis van zowel de spelers als de randzaken erom heen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Misschien onderschat ik het, maar hij valt wel met zijn neus in de boter.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos