Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman: 'We hebben iets recht te zetten'

4 november 2019 09:59

In gesprek met het Algemeen Dagblad gaf Joël Veltman na de wedstrijd tegen PEC Zwolle aan dat de ploeg tegen Chelsea iets recht te zetten heeft. "Thuis hebben we te weinig gekregen tegen Chelsea, een gelijkspel was terecht geweest", aldus Veltman. "Toch speelden we destijds niet goed genoeg. Aan de bal moet het dinsdag beter en in de slotfase gaven we ook te veel weg."

Volgens de verdediger is Chelsea fysiek sterk en gewoon een topploeg. "Maar het is aan ons om hen niet in hun kracht te laten komen", zei hij daarover. "Eigenlijk hetzelfde als een half jaar geleden tegen Tottenham Hotspur. Als we meegaan in hun tempo en de fysieke duels, dan wordt het een soort tenniswedstrijd, dan vliegt het spel heen en weer. Dat willen we niet, dus we weten wat ons te doen staat."


Discussieer mee op de forums


Tags

veltman chelsea meegaan pec tenniswedstrijd topploeg tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.056 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

australie autochtone beperking bevolkingsgroepen blank eeg europeaan fier ghana hof illegaal illegalen inzake jongeren juh koen luigitentorioabc nederland nietrechtsnietlinks ontkerkelijking opvang overheid potter renemar slaven slavernij term verdrag vluchtelingen wijken