Transparent
Inloggen
Sluiten

'In principe geen transfers in de winterstop'

2 november 2019 09:20 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"In principe geen transfers in de winterstop"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat directeur voetbalzaken Marc Overmars komende transferperiode geen nieuwe spelers zal gaan halen. Erik ten Hag zal het seizoen af moeten gaan maken met de huidige selectie. Overmars heeft inmiddels meerdere zaakwaarnemers laten weten dat Ajax in principe niemand aan zal gaan trekken. Alleen indien een belangrijke speler langdurig geblesseerd raakt of er een buitenkansje aandient, zal de club op de transfermarkt in actie komen.

De scouting is wel al volop bezig met volgend seizoen. Hoofdscout Henk Veldmate was onlangs in Brazilië, is nu in Mexico en zal voor het eind van dit kalenderjaar nog naar Argentinië vertrekken, terwijl drie scouts van Ajax momenteel in Brazilië zijn voor het WK onder 17.




Tags

overmars argentinie hag mexico telegraaf veldmate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Allemaal leuk en aardig zo'n artikel maar feit is dat De Telegraaf momenteel geen enkele ingang meer heeft bij de directie van Ajax. Dus dit soort berichten zuigen ze compleet uit de duim.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is gelul van de telegraaf, wie is hun ingang dan? Driessen zeker?
+1/-0

4 jaar geleden
Hangt natuurlijk ook af of we in de CL overwinteren, want met de huidige selectie kom je in de knock-out-fase net tekort.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Los daarvan moet je de lat ook hoog leggen en weer streven naar minimaal halve finale. Het is weer mogelijk als we het middenveld op orde krijgen.. Nu zie je dat bij het wegvallen van Martinez de boel tegen Zwolle al instort..
+2/-0

 
4 jaar geleden
Ik moet toegeven. Het ziet er nog niet heel solide uit.
+2/-0

4 jaar geleden
Spelers als Rakitic, of Isco bv zijn zeer welkom en zitten op het 2e plan bij Barca en Real. Nee heb je, ja kan je krijgen. Nogmaals, Suarez alvast laten tekenen voor komend seizoen zo ook super zijn.
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Zou met een voortzetting van CL, maar eigenlijk ook zonder, een heel domme zet zijn. Je weet dat je komende zomer van de Beek, Onana, Tagliafico, Neres, mogelijk Ziyech, mogelijk Blind kwijtraakt en misschien ook Veldman. Niet alleen moet je klaar staan voor volgend seizoen CL (zonder voorronde), je moet hem ook halen en spelers laten wennen en inpassen.

Wachten met zoveel nieuwe spelers in de zomer van 2020 zou je bij het begin van het seizoen al met 3-0 achter zetten. Beter is anticiperen op wat er gaat gebeuren, al is het slechts met 2 spelers. Cost gaet voor de baat uyt.
+1/-0

4 jaar geleden
Ajax heeft nu inderdaad niets meer nodig. Voor volgend jaar in ieder geval Stengs bij de concurrent weghalen. PSV heeft niets lopen wat het Ajax nivo heeft, het directe gevaar komt van AZ. Daarnaast poot stijf qua verkoopprijzen, de contracten zijn opgehoogd dus we kunnen de hoofdprijs vragen voor pakmbeet twee spelers. Met die ruim 150 miljoen plus de nieuw CL inkomsten kunnen alle overige spelers een topsalaris verdienen en behouden blijven. Met Stengs en nog 1/2 aankopen van een miljoen of 15/20 helemaal niets aan de hand.
+1/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Vet als Ajax Luis Suarez volgend jaar terug heeft! Hij wil ook zelf! En als dat niet lukt, zou ik gaan voor Cavani. Durf te dromen. Mooie speler en winnaar.

Verder vind ik Isco, Rakitic, Sissoko ook interessant om bij Ajax te zien spelen.

Stengs is zeker ook een mooie toevoeging.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.252 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal