Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald de Boer: "Het leek even dat het 0-7 zou gaan worden."

1 november 2019 23:19

Analist van dienst voor FOX Sports was deze keer ex-Ajacied Ronald de Boer. Ook hij verbaasde zich over de wisselvalligheid van Ajax. De Boer: "In de openingsfase stond PEC gewoon in een rondo, het leek een kwestie van tijd dat het 0-5, 0-6 of 0-7 zou worden. Toen kwam die 1-3 uit de lucht vallen en kreeg PEC toch weer het geloof. Ajax moet dit echter nooit toestaan natuurlijk." Grote uitblinker was, volgens de rechtsbenige helft van de tweeling De Boer, Hakim Ziyech. "Hij speelde vandaag als nummer tien weer zo ongelooflijk makkelijk. Echt een genot om te zien. Of het hem allemaal geen enkele moeite koste. Samen met Daley Blind was hij veruit de beste. Nou vooruit: Joel Veltman speelde ook niet onaardig."




Tags

boer pec blind fox genot kwestie lucht onaardig openingsfase rondo toestaan tweeling veltman wisselvalligheid ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos