Transparent
Inloggen
Sluiten

Verrassing: Bergdolmo voor ruim 400.000 euro naar Borussia Dortmund

7 augustus 2003 09:01

Verslaggever: RvN

Andre Bergdolmo heeft dan toch een akkoord bereikt met een nieuwe werkgever. En dat is verrassend genoeg niet Portsmouth, maar het Duitse Borussia Dortmund. In het Noorse Verdens Gang laat de verdediger weten erg blij te zijn met de overgang, die gisteren totstand kwam. Financieel kreeg hij bij Borussia Dortmund zijn gewenste salaris, maar ook sportief was de verdediger zeer in zijn nopjes met de Duitse topclub. Hij kwam een contract van twee jaar overeen. "Ik ben erg blij. Het ging allemaal zeer snel, binnen een paar uur was er woensdag een akkoord" aldus Bergdolmo. Net als Portsmouth was overeengekomen met Ajax betaalt de Duitse topclub ruim 400.000 euro voor de verdediger.

Omtrent de transfersom van Bergdolmo doet Ajax zelf zoals gewoonlijk geen mededelingen. Eerder berichte het Duitse Westfaelische Rundschau al dat de Noorse verdediger van Ajax zou worden aangetrokken.

Portsmouth sprak inmiddels op haar website over een enorme teleurstelling dat het de komst van Bergdolmo is misgelopen.

Coach Sammer van Borussia Dortmund reageerde zeer verheugd over de snelle transfer, vooral vanwege het feit dat Bergdolmo op alle posities in de verdediging inzetbaar is, lees artikel in Kicker.

Bergdolmo is uit de spelerslijst verwijderd. Hij is daardoor niet meer beschikbaar voor de favoriete opstelling. Fans die hem daarin hadden opgenomen zullen een lege plek aantreffen en deze moeten opvullen met een andere speler.

Meer op




Tags

bergdolmo dortmund portsmouth aantreffen berichte gewoonlijk kicker mededelingen misgelopen nopjes opvullen rundschau sammer spelerslijst totstand verdens werkgever westfaelische

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht