Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in de race voor drie prijzen tijdens Globe Soccer Awards

30 oktober 2019 12:21 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Ajax in de race voor drie prijzen tijdens Globe Soccer Awards; image source: Pro Shots

Ajax kan eind december flink in de prijzen vallen. Dat weet Voetbal International te melden. Tijdens de Globe Soccer Awards zijn er drie prijzen waar in Amsterdam kans op wordt gemaakt. Ajax is als ploeg genomineerd voor het Team van het Jaar en heeft daarbij concurrentie van Liverpool en de vrouwenploeg van Olympique Lyonnais, beide winnaars van de Champions League.

Erik ten Hag is genomineerd voor de beste trainer van afgelopen seizoen. Hij moet het daarbij opnemen tegen Massimiliano Allegri, Jürgen Klopp, Djamel Belmadi en Fernando Santos.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is de derde genomineerde van Ajax. Hij maakt kans op de prijs van beste technisch directeur. Op zondag 29 december zullen in Dubai de prijzen uitgereikt worden. Opmerklijk genoeg behoort technisch directeur van Barcelona Eric Abidal tot de 23-koppige jury die bepaalt wie de prijzen zal bemachtigen. Abidal is een van de concurrenten van Overmars voor de prijs van beste technisch directeur.

Meer op VI.nl




Tags

awards abidal overmars allegri barcelona belmadi dubai hag klopp liverpool lyonnais santos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Haha geeft maar weer eens aan hoe lachwekkend zulke prijzen zijn. Abidal zit in de jury van iets waar hij zelf voor is genomineerd, is dit een artikel van de Speld?
+3/-0

 
4 jaar geleden
Nou weten we dus ook gelijk hoe Feyenoord jarenlang de prijs voor beste jeugdopleiding heeft gewonnen. ;-)
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht