Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wederom met vier spelers in voorselectie Nederlands elftal

30 oktober 2019 12:02 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Ajax wederom met vier spelers in voorselectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Ajax is net zoals tijdens de vorige interlandperiodes weer de hofleverancier in de voorselectie van het Nederlands elftal. De landskampioen is met vier spelers goed vertegenwoordigd in de selectie van Ronald Koeman. Donny van de Beek, Daley Blind, Quincy Promes en Joël Veltman mogen alle vier hopen op een plekje in de definitieve selectie.

Het viertal behoorde tijdens de vorige interlandperiode ook al tot de definitieve selectie. In de laatste interland tegen Wit-Rusland hadden ze zelfs alle vier een basisplaats.




Tags

beek blind hofleverancier koeman promes rusland veltman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Berghuis?? Vilenha?? Die staan echt jeugdspelers in de weg. Wegwezen met die gasten en jonge honden erbij. Om te beginnen met Boadu. En die Koopmeinders ontwikkelt zich stormachtig. Boadu is in alles een Ajax speler. Heeft Ajax op zijn 15e afgewezen. Nu nog te betalen na de zomer niet meer. Je moet geen 20+ miljoen willen betalen aan je concurrent :)
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos