Transparent
Inloggen
Sluiten

Sergiño Dest: 'Maandag maak ik mijn keuze over interlandloopbaan bekend'

27 oktober 2019 21:08 - Telesport
Foto: Pro Shots

Sergiño Dest: "Maandag maak ik mijn keuze over interlandloopbaan bekend"; image source: Pro Shots

Maandag zal Sergiño Dest bekend maken of hij zijn interlands voor Nederland of de Verenigde Staten gaat spelen. Dat gaf de verdediger na de wedstrijd tegen Feyenoord aan in gesprek met Telesport TV. "Ik ga het via Ajax bekend maken. Ajax.nl heeft gevraagd om het als eerste aan hun bekend te maken en dat heb ik ze beloofd. Dat ga je op hun site zien", aldus Dest.




Tags

dest feyenoord nederland telesport

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik hoop dat hij kiest voor de VS. Daar zal ie niet gauw afgebrand worden als hij een mindere periode zit.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Ik hoop echt dat hij voor NL kiest, lijkt me een goeie rechtsback voor de komende jaren. NL die een prijs wint lijkt me toch ook erg mooi.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens sOlidus, hoewel Johan Derksen iedereen afbrand die een andere keuze maakt
Denk maar even wat die over Hakim ziyech gezegd had
+1/-0

4 jaar geleden
Staat komende zomer basis op het EK als hij voor NL kiest.
+1/-0

4 jaar geleden
Het belangrijkste in deze is dat hij zijn hart volgt. Persoonlijk denk ik dat hij meer heeft om voor het Nederlands elftal te kiezen, want dan is hij komende zomer verzekerd van het spelen van een groot tournooi. In mijn visie één van de beste rechtsback verdedigers in ons land, maar we zullen het horen vandaag en ik zal zeker zijn eigen keuze steunen of dit nu voor het elftal van USA of het Nederlands elftal is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Helemaal mee eens. Het zou er niet toe moeten doen waar hij meer aan spelen toekomt. Hij zal zich moeten afvragen welke kleuren en land hij wil verdedigen. De rest doet er niet toe.
+1/-0

4 jaar geleden
Dest heeft zicht op de basis van het Nederlands elftal. Gezien de enorme potentie van Oranje lijkt de keuze me dan niet moeilijk.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik sluit mij helemaal aan bij s0lidus - laat hem lekker naar de VS gaan en daar de ster van het elftal worden. Die paar wedstrijdjes bij Oranje wordt hij toch niet beter van, het zijn de club wedstrijden die het hem doen. Ik ben ook bang dat hij de traditionele terugval gaat krijgen na zijn eerste jaar en dat is juist een cruciaal jaar voor het Nederlandse elftal. Doet hij het dan niet goed dan komt hij er nooit meer in, kijk maar naar al die andere rechtsbacks die nu afgeserveerd zijn maar ooit de held van Oranje zouden worden...
+2/-1

4 jaar geleden
Dest al wakker ? Of de communicatie afdeling van Ajax ? Nog niets gezien...
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos