Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'We hebben het heel goed gedaan'

27 oktober 2019 19:16

In gesprek met Fox Sports was Donny van de Beek het niet helemaal eens met de opmerking dat Feyenoord heel slap was. "Ik kijk vooral naar onszelf en ik vond dat wij heel scherp begonnen", aldus Van de Beek. "We hadden alle tweede ballen en maakten goede goals. Hoe Feyenoord dan speelt, hebben wij niet in de hand."

De middenvelder had wel een ander Feyenoord verwacht. "Je weet natuurlijk nooit wat ze tegen ons gingen doen. We wisten wel dat ze iets zouden gaan proberen", zo gaf hij aan. "Wij konden er heel makkelijk dooruit voetballen. We waren zelf goed aan de bal. We hebben het heel goed gedaan. Dat is het belangrijkste."

Van de Beek ging verder: "Er zat veel pit in. Dat vond ik mooi om te zien. Er zat veel agressiviteit in. Dat woensdag ook al zo, maar was het aan de bal niet zo zuiver. Dat was vandaag wel en dat hebben we goed gedaan."




Tags

beek feyenoord agressiviteit dooruit fox pit slap zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht