Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres weer terug in selectie Brazilië'

26 oktober 2019 07:44 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"David Neres weer terug in selectie Brazilië"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij het bij Ajax vooral moet doen met invalbeurten is David Neres weer opgeroepen voor het nationale elftal van Brazilië. Dat weet De Telegraaf te melden. De aanvaller profiteert van de blessure van sterspeler Neymar, terwijl spelers uit de Braziliaanse competitie ook niet opgeroepen kunnen worden vanwege de competitie die dan beslist wordt. Brazilië speelt komende maand vriendschappelijke wedstrijden tegen Argentinië en Zuid-Korea.




Tags

neres argentinie korea neymar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Hopelijk helpt het zijn vorm vooruit... het wordt weer tijd voor wat samba op de vleugels...
+1/-1

4 jaar geleden (gewijzigd)
Wat een onzin steeds dat Neres geen vorm heeft en de dieptes niet induikt, haha. Echt, papegaai de verslaggevers even lekker na. Al sinds Promes de voorkeur krijgt van zijn vriend Ten Hag met een vrije rol voorin loopt Promes de ruimtes dicht. Van de Beek heeft daar vooral last van, maar ook Ziyech en Tadic. Ten Hag wil per se bewijzen dat Promes geen miskoop is en daarom krijgt hij een voorkeurspositie binnen het elftal en een vrije rol. Maar sinds Ten Hag dat besloten heeft is het succesvolle Ajaxsysteem verdwenen. Met Neres, Tadic en Ziyech met daarachter Donnny krijgt Ajax veel meer ruimte. Vandaag tegen Feyenoord zag je dat goed. Het ouderwetse Ajaxspel/systeem. Feyenoord was dan wel slecht maar Ajax was veel sneller in de combinatie. Neres terug op zijn oude plek betekent weer acties, snelle combinaties. En ruimte voor o.a. Donny. Promes deed het ook goed nu, meer regisserend en altijd aanspeelbaar. En.. dat Neres geen vorm heeft, tegen Ado maakte hij in de slechts 10 minuten dat hij meespeelde de beslissende goal. Hij mocht 16 minuten meedoen tegen Chelsea waar hij alleen maar moest verdedigen door de druk van Chelsea maar dan nog, wanneer Tadic die bal goed geeft in de diepte aan Neres dan beslist hij de wedstrijd. Ik ben blij wanneer Neres naar Liverpool gaat in de winterstop. Ik ben namelijk een echte voetballiefhebber en Neres hoort niet op de bank. Gelukkig zijn er genoeg Ajacieden die dat ook zien.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal