Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'Ik zit nu nog bij Ajax, met heel veel plezier'

26 oktober 2019 01:08 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Nicolás Tagliafico: "Ik zit nu nog bij Ajax, met heel veel plezier"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Nicolás Tagliafico aan het geweldig naar zijn zin te hebben in Nederland. Bij Ajax is de verdediger dan ook een heel veel betere voetballer geworden. "Ik heb aanvallend leren denken, ben me op het doel van de tegenstander gaan focussen in plaats van alleen mijn defensieve taken uit te voeren", aldus Tagliafico. "En van wedstrijden tegen bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo word je natuurlijk ook een sterkere verdediger."

Of hij na dit seizoen nog voor Ajax speelt, weet de Argentijn nog niet. "Daar ben ik nu totaal niet mee bezig. Dat komt misschien in maart, april of mei", zo geeft hij aan. "Ik ben er alleen op gefocust weer de dubbel te winnen en weer zo’n mooi seizoen in de Champions League te beleven. Vorig seizoen werd deze vraag ook gesteld en ik zit nu nog bij Ajax, met heel veel plezier."

Een echte voorkeur voor een competitie heeft Tagliafico niet. "Vanwege het weer en de Spaanse taal denken mensen misschien dat ik een voorkeur heb voor La Liga. Maar ik weet het niet zeker. Elke competitie heeft zijn voordelen en zijn nadelen", zegt hij daarover. "In Spanje trekken de scheidsrechters heel snel gele kaarten en dat is met mijn spel een nadeel. In Engeland is het meer fysiek, dus voor mij beter, omdat er meer is toegestaan."




Tags

tagliafico engeland nederland ronaldo telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Nico, wat ben je behalve een fantasche speler ook een fantastisch mooi mens.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Fantastische speler. Zo geliefd nu al bij de fans. Mooi. Ga zo door Nico. Bij Ajax ben je zo compleet geworden en je weet het zelf ook al. Dit komt mede door Ajax, ten Hag etc en zijn basiskwaliteit.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht