Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Ajax bevestigt trainingskamp in Qatar

25 oktober 2019 23:27 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Ajax bevestigt trainingskamp in Qatar; image source: Pro Shots

Ajax zal tijdens de komende winterstop een trainingskamp gaan beleggen in Qatar. Dat weet De Telegraaf te melden. De club heeft een eervolle en lucratieve uitnodiging gekregen om de WK 2022-stadions te gaan testen. Ajax plukt hiermee de vruchten vanwege het Europese succes van afgelopen seizoen. De ploeg zal gaan deelnemen aan een toernooi waaraan ook Bayern München gaat deelnemen. Met de derde en vierde club wordt nog onderhandeld. Een van die clubs is een Turkse topclub.

Financieel zal de club ook goed gaan verdienen aan de trip. Ajax zou naar verluidt 700.000 euro ontvangen om naar Qatar af te reizen. Toen Ajax in de winter van 2015 naar de emiraat afreisde kreeg het nog ongeveer 150.000 euro. De ploeg van Erik ten Hag zal exclusief de beschikking krijgen over twee trainingsvelden en vanaf Schiphol businessclass vliegen naar Doha.

Het hotel waar de selectie verblijft is gevestigd op een eiland, heeft een privéstrand, buitenzwembaden, een spa, een tennisbaan en elf restaurants. Een deluxe-room met zeezicht kost in die periode ruim 400 euro per nacht.

Edit 23:27: Ajax heeft via de officiële website bevestigd dat het komende winterstop zal afreizen naar Qatar. De club is uitgenodigd en gevraagd om twee oefenwedstrijden te spelen tegen Europese topteams. Ajax meldt dat het het aanbod heeft geaccepteerd omdat de faciliteiten en de beoogde tegenstanders uitstekend zijn. Daarnaast biedt de trip ook kansen om de regio op zakelijk gebied te verkennen.

Meer op Ajax.nl




Tags

qatar trainingskamp bayern hag telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Volslagen idioot dat Ajax zich hiervoor leent. Je moet zo ver mogelijk wegblijven uit zulke landen, zowel om te voetballen maar ook op zakelijk gebied. Valt me heel zwaar tegen van degene die dit besloten heeft.
+3/-3

4 jaar geleden
Je ziel verkopen voor een paar oliedollars.
+2/-2

4 jaar geleden
Zijn jullie wel eens in Qatar geweest?
Perfecte omstandigheden voor een trainingskamp!
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht