Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in beroep tegen straf UEFA

25 oktober 2019 17:53 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax in beroep tegen straf UEFA; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft Ajax bekend gemaakt dat het in beroep is gegaan tegen de straf van de UEFA. De Europese voetbalbond heeft bepaald dat Ajax geen supporters mag meenemen naar de uitwedstrijd tegen Chelsea en gaf ook nog een geldboete van 50.000 euro vanwege gebeurtenissen rondom de uitwedstrijd tegen Valencia. Nadat Ajax motivering van de UEFA heeft ontvangen, heeft de clubleiding besloten om in beroep te gaan.

Meer op Ajax.nl




Tags

beroep uefa chelsea valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
De Uefa wil grote clubs groter maken en de kleinere clubs kleiner maken want ja..commerciële belangen zijn groot he.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Kleine clubs worden vanzelf groot door succes (en geld).
+2/-0

 
4 jaar geleden
En toch denk ik dat AJAX een grote club is als je kijkt naar hoeveel supporters ze hebben in Nederland. En daarbuiten. En commercieel zijn we ook aantrekkelijk. Aantrekkelijk voetbal. Goede jeugdopleiding. Misschien toch eens wat kritischer naar die rotte appels kijken die slopen, vechten etcetera etcetera.
+2/-0

Iedereen die in Valencia geweest is weet dat er helemaal niks noemenswaardig is gebeurd.
Ja een uitvak met 2500 man is 3x compleet uit zijn plaat gegaan bij 3 goals, ik krijg bijna het idee dat je van de uefa ook al niet meer te hard mag juichen bij een goal.
Er zullen in de feestvreugde misschien een paar stoeltjes onbewust gesneuveld zijn, net zoals dat woensdag ook wel gebeurd zal zijn in het uitvak van de Arena.
Het team van Ajax zal dan misschien nog niet tot de absolute top van Europa horen, onze supporters zijn dat kwa support zeker wel.
Overal waar Ajax komt word enorm tegen onze supporters opgekeken.
Zowel de sfeer in de stad als in het stadion is vaak geweldig, goed georganiseerd en echt massaal.
De waardering voor de Ajax supporters is op vele Europese forums te lezen naar weer een uitwedstrijd.
Vaak kan de plaatselijke harde kern en vooral de plaatselijke politie het iets minder goed hebben, Athene en Lissabon zijn hier goede voorbeelden van.
Ja er zal best weleens een tik uitgedeeld zijn na provocatie buiten het stadion maar er zijn geen eeuwenoude fonteinen gesloopt, alle ramen in een binnen stad eruit gegooid (Nancy) of zigeuners gekleineerd.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht