Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De Klassieker staat altijd op zich'

24 oktober 2019 14:45

Dat Ajax dit seizoen in een betere vorm verkeert dan Feyenoord doet zondag niet ter zake volgens Erik ten Hag. Hij gaf donderdagochtend op de persconferentie aan dat dit soort wedstrijden altijd op zich staan. "Dat is zeker. De Klassieker staat altijd op zich", aldus Ten Hag. "Er komen dan krachten en machten los bij beide teams. Wij moeten zorgen dat we aan de juiste kant zitten en het geluk afdwingen."

Ten Hag werd gevraagd naar de kracht van Feyenoord, maar daar wilde hij niet op in gaan. Hij is alleen maar bezig met zijn eigen ploeg. "Natuurlijk leef ik me in in mijn tegenstander, maar ik kijk naar Ajax", zo gaf hij aan. "We moeten als team verbeteren en daarin moeten we zondag weer stappen zetten. Het zal een wedstrijd worden met veel emoties omgeven. Daar moet je goed mee omgaan. Het gaat er om dat we ons eigen spel spelen."

De trainer van Ajax kreeg ook de vraag wat er anders moet zondag in vergelijking met het duel tegen Chelsea om een overwinning te halen. "Het is niet met elkaar te vergelijken. Chelsea is de top van de Premier League en top van Europa. Ze hebben onlangs de Europa League gewonnen. Feyenoord is een totaal andere tegenstander", zei hij daarover. "We zullen ons daarop in moeten stellen. We zijn daar mee bezig. We weten wat dit soort wedstrijden los kunnen maken. Daar moeten we klaar voor zijn."




Tags

hag feyenoord klassieker chelsea krachten leef machten omgeven zake

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.256 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat nahoj praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis wijs