Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'We speelden niet zoals anderen dachten tegen een B-team van Chelsea'

23 oktober 2019 22:18

In gesprek met Veronica gaf Daley Blind aan dat Ajax bij vlagen erg slordig was. "We speelden niet zoals anderen dachten tegen een B-team van Chelsea. Het is gewoon een topploeg en ze kunnen heel goed voetballen", aldus Blind. "Ze zetten met een idee heel goed druk en wij waren gewoon veel te slordig. Zeker in de tweede helft. Al ging het toen op en neer, zonder dat er echt grote kansen gecreëerd werden. Uiteindelijk was 0-0 wel op zijn plaats geweest. Het is zuur dat het niet deze kant op is gevallen."

De verdediger vond niet dat Chelsea de slordigheden had afgedwongen. "We speelden zelf ook ballen die gewoon te slordig waren en die we normaal gesproken wel goed spelen, zodat je een tegenstander onder druk kan houden of hoger kan staan en hoog druk kan zetten", zo gaf hij aan. "Nu werd het een wedstrijd waarin het een beetje op en neer ging. Onnodige slordigheden worden op dit niveau soms afgestraft en dat gebeurde nu op het eind pas."




Tags

blind chelsea slordigheden afgedwongen topploeg veronica vlagen zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal