Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'De eerste helft leek nergens op'

20 oktober 2019 00:35

In gesprek met Fox Sports gaf Erik ten Hag aan niet te spreken te zijn over het spel van zijn ploeg. "De eerste helft leek nergens op. Dat heeft te maken met de houding en de mentaliteit", aldus Ten Hag. "Er was geen samenwerking, geen organisatie en geen energie. We wilden het op tachtig procent gaan doen, maar dat gaat niet en dat wordt dan afgestraft."

Ten Hag was het niet eens met de opmerking dat Ajax gezwijnd had. "Uiteindelijk dwingen we het wel af. Dat was ook verdiend", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk is de mentaliteit te prijzen dat ze aan het eind er voor willen vechten en nog ballen van de lijn halen. De eerste helft was heel erg zwak. In de rust zetten we het goed neer en spelen we goed in de fase na rust. We maken al snel de 1-0 en dan moet je killen en de 2-0 maken. Dan is zo'n wedstrijd makkelijker."

De trainer van Ajax ging verder: "We lieten ze nu leven en lieten ze zelfs gelijk maken. Dan wordt het nog moeilijker. Ik moet de ploeg prijzen dat ze toch 1-2 maken. Aan het eind wordt het opportunistisch en kan een bal verkeerd vallen, maar er zat zoveel veerkracht en strijdlust in de ploeg dat we dat niet toelieten."




Tags

hag fox gezwijnd killen strijdlust toelieten veerkracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal