Transparent
Inloggen
Sluiten

Quincy Promes: 'Happy met de overwinning, maar qua spel moeten we kritisch kijken naar elkaar'

20 oktober 2019 00:30

Quincy Promes had een dubbel gevoel overgehouden aan de wedstrijd tegen RKC. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Het was niet best van onze kant. In de eerste helft begonnen we helemaal niet goed. Ik ben happy met de overwinning, maar qua spel moeten we kritisch naar elkaar gaan kijken", aldus Promes. "Hoe we de wedstrijd beginnen moet beter. Dat is niet de eerste keer dit seizoen. Daardoor maken wij hun sterker en creëren ze meer kansen dan ons."

De aanvaller zorgde met een schitterende goal uiteindelijk voor de winst. "Het is belangrijk dat je de momenten die je krijgt afmaakt. Ik raak hem goed en hij viel goed binnen", zo gaf hij aan. "Het was voor ons een belangrijk moment om weer een boost te krijgen en die wedstrijd over de streep te trekken."

Ondanks de winst was de stemming in de kleedkamer niet goed. "Het ging er hard aan toe, maar dat maakt ons sterker", zei Promes daarover. "We hebben elkaar wakker geschud. Hier moeten we van leren."




Tags

promes fox geschud overgehouden rkc wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht