Transparent
Inloggen
Sluiten

Răzvan Marin: 'Ik werk hard om weer terug te komen in het eerste elftal'

19 oktober 2019 11:40 - Ajax TV
Foto: Pro Shots

Răzvan Marin: "Ik werk hard om weer terug te komen in het eerste elftal"; image source: Pro Shots

Răzvan Marin heeft nog altijd vertrouwen dat het met hem goed zal komen bij Ajax. Dat geeft de Roemeen aan in een interview met Ajax TV. "Ik ben gewoon heel erg positief", aldus Marin. "Toen ik hier gisteren terugkwam, was ik echt blij om weer thuis in Amsterdam te zijn."

De middenvelder verloor zijn plek in de basis na enkele mindere wedstrijden. "Ik kon het verschil in het begin heel goed voelen. Het ritme van het spel en de kwaliteit van de passes", zo geeft hij aan. "Ik moest me hier aanpassen. Nu speel ik niet zoveel, maar ik werk hard om weer terug te komen in het eerste elftal."

Marin trekt veel op met Dusan Tadic. "Hij is ook mijn kamergenoot", zegt hij daarover. "Hij heeft me in het begin erg geholpen. Hij liet mij restaurants en leuke plekken zien. We praten over alles. Over voetbal, persoonlijke dingen, echt over alles. Hij is erg aardig. Ik ben blij dat ik bij hem ben en dat hij ervaringen met mij deelt."


Discussieer mee op de forums


Tags

marin kamergenoot roemeen tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Prima instelling en een prima gozer volgens mij. Ben bang dat jij nu nog te kort komt. Misschien als er een paar vertrekken over 1 a 2 jaar. Hetzelfde geldt voor Schuurs.
+3/-0

8 maanden geleden
Weet je wat het is, sommige spelers hebben gewoon een wat langere aanloop nodig. En dat is helemaal niet erg. Als je die Italiaanse en Spaanse verdedigers van PSV ziet, of die Senesi van Feyenoord, dan doet Marin het helemaal zo slecht nog niet. Niet iedereen kan er direct staan zoals Tagliafico of Martinez. Zelfs Frenkie had een tijdje nodig om zijn draai binnen Ajax te vinden. Het is zeker geen prutser, dat heeft hij in ieder geval al laten zien. Ik denk dat hij na de winterstop wel wat meer richting een basisplek zal gaan, zeker wanneer Alvarez richting RCV gaat schuiven. Sowieso een luxe, de mate waarin Ajax kan rouleren tegenwoordig.
+4/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.069 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aandoen allereerst arrest barcelona basten betweter boa bosman chelsea donvito dortmund dubbelop dwtk fier gengar gotze koen luigitentorioabc milan natuur nederland onzin potter rechter regeltjes rijkaard schudden shakur smiley uitstraling