Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hakim Ziyech vanwege vermoeidheid niet in actie voor Marokko'

9 oktober 2019 16:18
Foto: Pro Shots

"Hakim Ziyech vanwege vermoeidheid niet in actie voor Marokko"; image source: Pro Shots

Hakim Ziyech zal komende interlandperiode niet in actie komen voor Marokko. Dat meldt Fox Sports-verslaggever Anouar Amrani via Twitter. Vanwege vermoeidheid zal Ziyech niet in actie komen tijdens de oefenwedstrijden tegen Libië en Gabon en zal hij daarom al terugkeren naar Amsterdam. Afgelopen weken kampte de vleugelspeler al met hamstringklachten en werd om die reden al meerdere keren gespaard.


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech marokko fox gabon libie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Mooi zo kom maar lekker naar de club. Marokko waardeert je toch niet.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Ze waarderen hem juist wel, vandaar dat ze hem zijn rust gunnen. Ziyech is ontzettend belangrijk voor Marokko en voor ons, dus dit is alleen maar goed voor alle partijen.
+2/-2

 
9 maanden geleden
Check de laatste wedstrijden van Marokko even.
+1/-2

9 maanden geleden
Toch had hij voor oranje moeten kiezen, punt uit.
+2/-2

Ro Van O (geschorst)
9 maanden geleden
Ocherm, 26-jarige knul is een beetje moe.... Ons pa was moe als hij op z'n 70ste anderhalf uur in de tuin had gewerkt - maar niet meer na een nacht slapen.
+2/-3

 
9 maanden geleden
Hou je domme kritiek voor je. Je hebt helemaal geen idee hoe er wordt getraind en wat ze allemaal voor fysieke inspanning moeten leveren. Waarschijnlijk had jij allang een zware blessure opgelopen als je profvoetballer was geworden met zo een instelling. We houden van strijders (klopt) maar je moet altijd goed naar je lichaam luisteren. Ziyech is te belangrijk voor Ajax om risico's mee te nemen.
+3/-1

 
Ro Van O (geschorst)
9 maanden geleden
Ajax houdt helemaal niet van strijders, maar van stylisten. Strijders zijn voor Feyenoord. Je laatste opmerking is raak: Ajax heeft Ziyech achter de schermen teruggeroepen - "verzin maar een smoes". Vermoeidheid - me reet!
+2/-1

9 maanden geleden
Het is niet alleen Ziyech het programma is veel te vol.het verdien model van de 2 bonden geeft niets om de smeekbede van de nationale bonden die met de competitie soms lelijk in de klem komen. Dus laat de speler maar even lekker genieten.
+2/-0

9 maanden geleden
Zeer verstandig, rust maar even lekker uit, zou ik zeggen.
+2/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blank blanke dorp fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden onzin opvang potter procedure rechtmatig renemar sgp toegang uitzetten voorouders voorstander vreemdelingen zorg