Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop uitwedstrijd tegen Chelsea voorlopig uitgesteld vanwege vooronderzoek UEFA

9 oktober 2019 17:36 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Kaartverkoop uitwedstrijd tegen Chelsea voorlopig uitgesteld vanwege vooronderzoek UEFA; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële website dat de kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Chelsea voorlopig is uitgesteld. Afgelopen woensdag vond het vooroverleg plaats over het duel in Londen, waarna normaal gesproken direct met de kaartverkoop wordt begonnen. Aangezien de UEFA momenteel een vooronderzoek heeft lopen naar ordeverstoringen rondom de uitwedstrijd in Valencia is de club de verkoop nog niet begonnen.

Ajax heeft nog een voorwaardelijke straf staan van één uitwedstrijd zonder publiek na incidenten tijdens de uitwedstrijd tegen Benfica van vorig seizoen. De uitspraak van de UEFA wordt op donderdag 17 oktober verwacht.

Meer op Ajax.nl


Tags

uefa chelsea vooronderzoek benfica londen valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Jammer!!
+1/-0

11 maanden geleden
Ik was in Valencia en er is echt helemaal niks gebeurd. De hele dag was de sfeer positief tenzij ik iets gemist moet hebben. Heb echt helemaal geen ordeverstoringen gezien voor, tijdens of na de wedstrijd dus ben benieuwd waar de Uefa dan op doelt? Het is ook vreemd dat er geen uitleg is gegeven bij het vooronderzoek. Waarschijnlijk zijn ze zelf aan het twijfelen of het wel klopt wat ze zeggen?
+3/-0

11 maanden geleden
Misschien ook maar is een uefa onderzoek doen naar de Russische miljarden die in Chelsea zijn gestoken.
+3/-2

11 maanden geleden (gewijzigd)
Aangezien we toch maar een paar honderd toeschouwers mochten meenemen lijkt het me beter als we helemaal geen toeschouwers mogen meenemen naar Londen. Zijn we ook gelijk van die straf af en beginnen we hopelijk met een schone lei..
+3/-2

11 maanden geleden
In Valencia dus niks gebeurd, volgens San Lorenzo1, in Londen bij Tottenham ook niks, daar was ik zelf ook en toch mogen er nog geen 900 man naar Chelsea uit en ook de Uefa doet weer ergens vooronderzoek naar???? Snap er niks van! Ze zoeken ons gewoon, ze kunnen niet hebben dat we zo goed voetballen en willen ons op deze manier pakken!
+2/-1

 
11 maanden geleden
Tottenham uit. Kijk de beelden op you tube maar eens na.
+2/-0

 
11 maanden geleden
Daar waren wij dus gelukkig net niet bij. Had wel vernomen dat na de wedstrijd ook Millwall hooligans en nog wat hooligans van andere Engelse clubs even "gezellig" langskwamen voor de Tottenham supporters. Maar als die lui in dit filmpje Ajacieden waren, dan heb ik niks gezegd.
+2/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alonso beek blind cavani donvito fier gerald gotze gravenbergh hag koen kruizen laudrup marin martinez neres onana passeren potter promes renemar rijkaard robben rondlopen schuurs suarez tadic uitstraling vanenburg ziyech