Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax sluit mediapartnership met ESPN in Amerika

9 oktober 2019 17:32 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ajax sluit mediapartnership met ESPN in Amerika; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt Ajax dat het een overeenstemming heeft bereikt met ESPN over een mediapartnership. ESPN bezit al over de rechten voor de Eredivisie wedstrijden in de Verengide Staten, maar kan via deze overeenkomst nu ook Ajax-content buiten de wedstrijden om gaan uitzenden. Op korte termijn zal er op de verschillende kanalen van ESPN al content over de club te zien zijn.

Algemeen directeur Edwin van der Sar legt uit dat het uitbouwen van het bereik van Ajax in Amerika de eerste stap is in de strategische benadering van de markt. "ESPN biedt ons het platform om dit te kunnen doen en denkt mee over het type content, relevant voor de Amerikaanse voetbalconsument", aldus Van der Sar. "Het spreekt voor zich dat wij de voorkeur hebben voor vooraanstaande partners en hebben die in ESPN wederom gevonden. Niet in de laatste plaats zorgt dit ervoor dat onze huidige partners meeliften op het vergroten van ons bereik in nieuwe markten."

Meer op Ajax.nl




Tags

espn amerika sar eredivisie verengide

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos