Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag evenaart seizoensstart Louis van Gaal

7 oktober 2019 10:16 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag evenaart seizoensstart Louis van Gaal; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad zocht uit dat Erik ten Hag een prestatie van Louis van Gaal heeft weten te evenaren. Ajax bleef in de eerste 16 officiële wedstrijden van dit seizoen ongeslagen. Iets wat voor het laatst lukte in het seizoen 1995/1996. Het lukte destijds zelfs om 25 wedstrijden zonder nederlaag te blijven. Pas op 14 januari 1996 werd verloren, uit tegen Willem II.

Ajax speelde dit seizoen tot nu toe 9 wedstrijden in de Eredivisie, waarin het 7 keer won en 2 keer gelijk speelde. Van de 6 gespeelde wedstrijden in de Champions League eindigden ook 2 wedstrijden in een gelijkspel. Bovendien werd in eigen huis PSV verslagen in het duel om de Johan Cruijff Schaal.


Tags

gaal hag seizoensstart eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ik vind helemaal mooi.
+2/-0

10 maanden geleden
Ik dacht dat we in 95 ongeslagen kampioen werden en ongeslagen de CL wonnen.
Alleen Feyenoord won in de verlenging de halve finale beker.
+3/-0

 
site-admin 10 maanden geleden
Klopt inderdaad. Die nederlaag tegen Feyenoord is overigens ook de boeken in gegaan als gelijkspel omdat steeds gekeken wordt naar de stand na 90 minuten spelen en Ajax pas in de verlenging onderuit ging. Het was overigens 'al' in de kwartfinale.

Het artikel van het Algemeen Dagblad refereert naar een seizoen later. Dat was de laatste keer waarin Ajax in de eerste 16 officiële wedstrijden niet verloor.
+1/-0

10 maanden geleden
Benieuwd wat de heer V. Driessen voor mening heeft?
+3/-0

 
10 maanden geleden
Die heeft zijn geschut tijdelijk even iets omgezet.
Maakt vanochtend van de Sar met de grond gelijk in zijn column.
Waar hij het gore lef vandaan haalde om naar 13 jaar weer is voorzichtig te denken aan uitsupporters in Den Haag.
En waarom er geen Feyenoord supporters naar de Arena mogen, bieden we volgens mij al jaren aan maar goed zoiets moet van 2 kanten komen maar dat is een beetje te moeilijk voor hem om dat te begrijpen.
+8/-0

9 maanden geleden
Vergelijken heeft alleen zin als de situatie ongeveer het zelfde zijn. De Amerikanen zijn daar een kei in, maar zijn zo verstandig dat de omstandigheden niet aan de eisen voldoen het geen zin heeft tot een gelijk te komen.
+1/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.060 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

basale blank blanke dorp fier grondwet illegaal illegalen koen levensbehoeften luigitentorioabc marxisme moslims nederland nietrechtsnietlinks onderdak ongedocumenteerden onzin opvang potter procedure rechtmatig renemar sgp toegang uitzetten voorouders voorstander vreemdelingen zorg