Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw onderzoek UEFA naar supporters Ajax

4 oktober 2019 19:12 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Opnieuw onderzoek UEFA naar supporters Ajax; image source: Pro Shots

De UEFA heeft bekend gemaakt dat het een onderzoek ingesteld heeft naar aanleiding van de wedstrijd van Ajax tegen Valencia. Supporters van Ajax zouden vernielingen hebben aangericht en de menigte zou zijn verstoord. Bovendien wordt ook ongepast gedrag van het team onderzocht. Ajax kreeg in de wedstrijd zes keer een gele kaart.

Afgelopen jaar is er al vaker onderzoek geweest vanuit de UEFA richting Ajax. Zo kreeg de club al meerdere geldboetes en kreeg het na de uitwedstrijd tegen Benfica een voorwaardelijke straf van een uitwedstrijd zonder publiek. Op donderdag 17 oktober zal de UEFA dit in behandeling gaan nemen.

Meer op UEFA.com


Tags

uefa benfica valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Ongepast gedrag van het team??? Lachwekkende kansloze en corrupte bende die Uefa. Hebben ze hey onderzoek naar de "knipoog Kroaat "al afgerond?
+7/-0

13 maanden geleden
Zal wel met een sisser aflopen.. of men zoekt een reden om helemaal geen uitsupporters toe te laten in Londen.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik zou als uefa dan ook ongepast gedrag van Valencia onderzoeken. Die gasten gingen om de haverklap liggen rond de 16, de ziekte van Tomasson zal ik het maar noemen. Als je tijdens je val al kan zwaaien naar de scheids, dan weet je al dat er niets aan de hand is. Leg dan ook meteen die Italiaan die de wedstrijd floot onder de loep. Hij gaf die kaarten waarvan de helft op z’n minst dubieus was.
+1/-0

12 maanden geleden
Bij de UEFA loopt nooit iets met een sisser af, zo leert de historie. En laten we wel zijn, het is niet dat onze supportersgroep als enige in de wereld bestaat uit lieverdjes en goede schoonzonen. Het wordt sowieso een geldboete en de risicowedstrijden met Chelsea zullen aanleiding geven voor extra focus op ons team en supporters. Ach, eerst maar eens "gewoon" van Chelsea winnen in de ArenA, dan doen de overige poolwedstrijden er (bijna) niet meer toe... ;-)
+1/-0

12 maanden geleden
Tja als de scheidsrechter van het kaarten trekken is dan krijg je dit. Negen gele kaarten dan denk je als je als neutrale toeschouwer de wedstrijd niet gezien hebt dat het een veldslag is geweest. De UEFA kan beter zelf eens gaan kijken naar de kwaliteit van de scheidsrechters die ze laten fluiten in de CL. Er zit een wereld van verschil onderling tussen de 16 scheidsrechters die een willekeurige speelronde fluiten.
+1/-0

12 maanden geleden
Ik denk dat het met dat ongepaste gedrag wel mee gaat vallen (dat gaat er volgens mij om dat je je echt als team misdraagt), maar het was wel oliedom van Onana en Promes om die gele kaarten te pakken. Zo opzichtig tijdrekken bij een 0-3 voorsprong is nergens voor nodig en je weet dat dit je straks zomaar een schorsing kan kosten. De scheidsrechter floot volgens mij niet zo slecht. Ik kan me maar één gele kaart herinneren waarbij er niet zoveel aan de hand was.
+1/-0

12 maanden geleden
Ze bespreken zoveel op die 17e. Ik hoop voor die zielige bobo's dat hun lunch er niet bij inschiet.
Het lijkt net of de Europese westrijden allemaal veldslagen zijn.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony barcelona blind burzlew corona danilo dest duitsland ekkelenkamp eredivisie fier gravenberch hag heyman knvb koen kudus labyad martinez mazraoui oranje promes quido robbertb schuurs tadic traore trump weldenkende