Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vertrekclausule uit contract van Hakim Ziyech'

4 oktober 2019 17:14 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Vertrekclausule uit contract van Hakim Ziyech"; image source: Pro Shots

In de voetbalpodcast van De Telegraaf wist Mike Verweij te melden dat Hakim Ziyech geen vertrekclausule meer in zijn contract had. De international van Marokko was voor 30 miljoen euro op te halen, maar die clausule zit niet meer in zijn nieuwe contract. "Marc Overmars kan de absolute hoofdprijs vragen", aldus Verweij.

Ziyech is met zijn nieuwe contract de best betaalde speler ooit in Nederland. Ajax is nog in gesprek met Donny van der Beek om ook zijn contract op te waarderen.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech verweij beek hoofdprijs marokko nederland overmars telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Hulde voor Marc. Geweldig!
+1/-0

8 maanden geleden
Ik ben superblij met Ziyech in het elftal. Als hij niet speelt, zie je het meteen aan het spel. Dat wordt voorspelbaarder, stroever, mechanischer. Met Hakim zijn we flitsender, technischer en onvoorspelbaarder. En ja, hij verspeelt wel eens een bal, zoals de eerste 10 minuten van de tweede helft tegen Valencia, en ja, dan schreeuw ik uit onmacht tegen mijn TV, maar daar tegenover staat zoveel moois dat ik het hem bij zijn volgende cross-pass over de volledige breedte van het veld of een achteloze balaanname weer vergeef. Ik hoop nog vele wedstrijden-met-Hakim in de Arena te zien.
+2/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aandoen allereerst antennes betweter boa coordineren dubbelop dwtk fier gengar gotze koen luigitentorioabc natuur nederland opleggen overtreed potter rechter regeltjes schapen schudden shakur simpele smiley specie stropdassen verneuken wolf ziel