Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vertrekclausule uit contract van Hakim Ziyech'

4 oktober 2019 17:14 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Vertrekclausule uit contract van Hakim Ziyech"; image source: Pro Shots

In de voetbalpodcast van De Telegraaf wist Mike Verweij te melden dat Hakim Ziyech geen vertrekclausule meer in zijn contract had. De international van Marokko was voor 30 miljoen euro op te halen, maar die clausule zit niet meer in zijn nieuwe contract. "Marc Overmars kan de absolute hoofdprijs vragen", aldus Verweij.

Ziyech is met zijn nieuwe contract de best betaalde speler ooit in Nederland. Ajax is nog in gesprek met Donny van der Beek om ook zijn contract op te waarderen.

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

ziyech verweij beek marokko nederland overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Hulde voor Marc. Geweldig!
2 weken geleden
Ik ben superblij met Ziyech in het elftal. Als hij niet speelt, zie je het meteen aan het spel. Dat wordt voorspelbaarder, stroever, mechanischer. Met Hakim zijn we flitsender, technischer en onvoorspelbaarder. En ja, hij verspeelt wel eens een bal, zoals de eerste 10 minuten van de tweede helft tegen Valencia, en ja, dan schreeuw ik uit onmacht tegen mijn TV, maar daar tegenover staat zoveel moois dat ik het hem bij zijn volgende cross-pass over de volledige breedte van het veld of een achteloze balaanname weer vergeef. Ik hoop nog vele wedstrijden-met-Hakim in de Arena te zien.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado beek blind buitenspelpositie dest eredivisie feyenoord fier gouden gravenberch hag jong keijzer keizer knicks koen liam lidus marcel marokko neres nets onzin oranje pele promes rkc siem spelbos tadic