Transparent
Inloggen
Sluiten

RvC Ajax wil Edwin van der Sar voor nog eens vier jaar benoemen als algemeen directeur

4 oktober 2019 19:00 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

RvC Ajax wil Edwin van der Sar voor nog eens vier jaar benoemen als algemeen directeur; image source: Pro Shots

De Raad van Commissarissen van Ajax wil het contract van Edwin van der Sar verlengen. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ajax op vrijdag 15 november wil de rvc dit aan de leden voorleggen, zo valt te lezen in de agenda. De Raad van Commissarissen is voornemens om Van der Sar voor nog eens vier jaar te benoemen als algemeen directeur. Van der Sar is sinds november 2016 al de algemeen directeur van Ajax.

Meer op Ajax.nl


Tags

sar rvc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Prima zaak.
+2/-0

8 maanden geleden
Het zou mooi zijn als Van der Sar en Overmars Ajax naar de nieuwe Europese Superliga leiden, die ergens in 2023 zijn beslag gaat krijgen. Met de opgebouwde ervaring (en successen) van de laatste jaren zou het zonde zijn om hen voor die tijd kwijt te raken. Blijf maar bij ons, Edwin, het "nog grotere geld" kan daarna altijd nog worden omarmd.
+1/-0


Ajax E-zine

Meer dan 36.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aandoen allereerst antennes betweter boa coordineren dubbelop dwtk fier gengar gotze koen luigitentorioabc natuur nederland opleggen overtreed potter rechter regeltjes schapen schudden shakur simpele smiley specie stropdassen verneuken wolf ziel