Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax boekte vorig seizoen grootste zege ooit in Den Haag

4 oktober 2019 12:32

Ajax sluit het tweede blok aan wedstrijden af met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, de huidige nummer 16 van de Eredivisie. De Hagenezen kennen tot nu toe een heel moeizaam seizoen. Tot nu toe verloor het 6 van de 8 competitiewedstrijden, terwijl het 2 wedstrijden wist te winnen.

De wedstrijd van zondag zal de 46ste keer worden dat beide ploegen elkaar in de competitie gaan treffen in Den Haag. Ajax won tot nu toe 24 wedstrijden, speelde 10 keer gelijk en ging met 11 keer onderuit. Afgelopen seizoen wist Ajax nog met 1-5 te winnen en dat was direct de grootste zege ooit. Ajax kwam nog wel op achterstand, maar liep via Donny van de Beek, Dusan Tadic, twee treffers van Hakim Ziyech en een goal van Kasper Dolberg uit naar een zeer ruime zege.

ADO Den Haag kent met Robert Zwinkels en John Goossens twee spelers die in de jeugdopleiding van Ajax hebben gespeeld, terwijl trainer Alfons Groenendijk ook een verleden heeft als zowel speler als trainer in Amsterdam.




Tags

ado alfons beek dolberg eredivisie goossens groenendijk kasper tadic ziyech zwinkels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht